MENÜ

Altınordu'da Can Erbesler göreve başladı

Altınordu'da bu yıl sık sık değişimler yaşanan kurumsal iletişim direktörlüğü görevine Can Erbesler getirildi.

Altınordu'da Can Erbesler göreve başladı

Altınordu'da bu yıl sık sık değişimler yaşanan kurumsal iletişim direktörlüğü görevine Can Erbesler getirildi. Son olarak Altay'da aynı görevi üstlenen Can Erbesler ile el sıkışan Başkan Seyit Mehmet Özkan imza töreninde, "İkinci 10 yılımızda başta Avrupa, İngiltere, ABD ve Çin olmak üzere tüm dünya ile entegre olmak istiyoruz. Yeni hedefimiz evrensel olmaktır. Bu nedenle ikinci 10 yılımız için sloganımız, 'Yerelden Evrensele'dir" dedi.

Haberin Devamı

Can Erbesler'in çok deneyimli bir futbol ve spor televizyoncusu olduğunu belirten Başkan Özkan, "Galatasaray gibi büyük bir camianın televizyonunda yıllarca yönetmenlik yapmıştır. Şimdi Can Bey ile birlikte kafamızı Edirne'den dışarı çıkarmaya başlayacağız. İngilizce konuşabilen, özgüveni yüksek oyuncular yetiştirip, onları dünya futbol sektöründe iyi tanıtacağız ve yetiştiricilik kulvarında çok değerli bir Türk Malı markası yaratacağız" diye konuştu.

Altınordu Kurumsal İletişim Direktörü Can Erbesler ise "Öncelikle Altınordu gibi ülkemizi yurtdışında temsil eden bir markada görev almak son derece gurur verici. Sayın Başkan Özkan ile ilk görüşmemizden bu yana yeni inşa edilecek Altınordu Medya Merkezi'nin kuruluş heyecanını yaşıyoruz. İstanbul'da Galatasaray çatısı altında geçirdiğim 12 yılın deneyimini kendi şehrimde, ilkeleri olan ve kurumsal anlamda örnek teşkil edecek bir yapıda yansıtacak olmaktan büyük mutluluk duyuyorum. En kısa zamanda bütün çalışma arkadaşlarımızla birlikte kırmızı-lacivert armayı Yerelden Evrensele sloganıyla zirveye taşıyacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın" diye konuştu.

Haberin Devamı

DHA

YORUM YAZ