MENÜ

Altınordu'nun 5 maçtır galibiyeti yok

PTT 1. Lig’de lider Adanaspor’a 2-1 mağlup olan İzmir temsilcisi, son 5 maçta galibiyet alamadı.

Altınordu'nun 5 maçtır galibiyeti yok

PTT 1. Lig’de lider Adanaspor’a 2-1 mağlup olan Altınordu, son 5 maçta galibiyet alamadı.

Adanaspor karşısında Uche Kalu’nun 2 golüne engel olamayan İzmir temsilcisi, Göksu Türkdoğan’ın golüne rağmen sahadan 2-1’lik skorla mağlup ayrıldı. Haftayı 32 puanla 12. sırada tamamlayan Altınordu, 6. sıradaki Balıkesirspor’un 4 puan gerisinde yer aldı.

Ligde deplasmanda 1461 Trabzon’u 3-1 mağlup ettikten sonra oynadığı 5 maçta galibiyet alamayan İzmir temsilcisi, bu müsabakalarda 2 beraberlik ve 3 yenilgi aldı. Son haftalarda gol üretmekte de sorun yaşayan Altınordu, iç sahada 7 müsabakadır galip gelemiyor. Kendi evinde 6 maç aradan sonra gol sevinci yaşayan Altınordu, kendi evindeki 7 müsabakada 4 beraberlik ve 3 yenilgi aldı.

GÖKSU TÜRKDOĞAN'IN 5. GOLÜ

Geçen sezon sezonu 15 golle tamamlayan Göksu Türkdoğan, bu sezon 5. golünü Adanaspor karşısında buldu. Göksu Türkdoğan ligin ilk devresinde de Adanaspor filelerini havalandırmıştı. Adanaspor ve 1461 Trabzon’a ikişer gol kaydeden Göksu Türkdoğan, 1 golü de Kayseri Erciyesspor’a attı.

ÇAĞLAR SÖYÜNCÜ CEZALI

Adanaspor karşısında sarı kart gören Çağlar Söyüncü ikinci kez cezalı duruma düştü. Genç savunma oyuncusu 20 Mart Pazar günü İzmir Atatürk Stadı’nda oynanacak Göztepe maçında forma giyemeyecek.

AA

Haberin Devamı
YORUM YAZ