MENÜ

Altın puan: 2-2

Şampiyonlar Ligi B Grubu 2. maçında Juventus deplasmanına konuk olan Temsilcimiz Galatasaray, sahadan 2-2'lik eşitlikle ayrıldı. Nefesleri kesen mücadelede perdeyi Drogba açtı, Vidal eşitledi. Quagliarella 2-1 yaptı, Umut hemen cevapladı!

Altın puan: 2-2



Mücadele, ilk dakikalarda rölantide geçti. Temsilcimiz Galatasaray, ilk tehlikeli atağını 19. dakikada gerçekleştirdi. Orta sahada Vidal'den kazandığı topla hızlı hücuma çıkan Melo, Drogba'yı gördü. Drogba, sağ ayağıyla yakın direğe vuruşunu yaptı. Buffon, gole izin vermedi.

Erken değişiklik


Dakikalar 25'i gösterdiğinde her iki takım da oyuncu değişikliği yapmak zorunda kaldı. Galasaray'da sakatlanan Semih Kaya'nın yerine Gökhan Zan dahil edildi. Aynı dakikada sakatlığı nedeniyle oyuna devam edemeyen Vucinic de oyundan çıktı. Teknik direktör Conte, Vucinic'in yerine Quagliarella'yı oyuna aldı.

Drogba yine sahnede

Dakikalar 36'yı gösterdiğinde Didier Drogba sahne aldı. Tecrübeli golcü, savunmanın hatasında topu boş kaleye yolladı ve skoru 1-0'a getirdi.

Karşılaşmanın kalan dakikalarında başka gol sesi çıkmadı. Temsilcimiz, soyunma odasına 1-0 önde gitti.

Temsilcimiz Galatasaray, 60. dakikada bir oyuncu değişikliği gerçekleştirdi. Teknik direktör Mancini, Riera'yı oyundan alarak yerine Amrabat'ı dahil etti.

Juventus, 67'de bir kez daha tehlikeli geldi. Pogba, sol kanattan yaptığı bindirmeyle ceza sahası içerisine kadar girdi. Pogba'nın şutunu araya giren Eboue son anda önledi. 68. dakikada Juventus'ta Bonucci, oyunan alındı. Bonucci'nin yerine Llorente girdi. 71'de Muslera sarı kart gördü. Tecrübeli kaleci, topu oyuna sokmakta gecikince karşılaşmanın hakemi Victor Kassai tarafından sarı kartla cezalandırıldı.

Penaltı skora denge getirdi

Juventus, 77'de penaltı kazandı. Ceza sahası içerisinde Amrabat'la Quagliarella'nın ikili mücadelesinde Quagliarella yerde kaldı ve Kassai penaltı çaldı. Topun başına geçen Vidal, Muslera ve topu farklı yerlere göndererek mücadeleye dengeyi getirdi: 1-1.

Quaglieralla attı, Umut cevapladı!

87'de Juventus adına sahneye çıkan Quagliarella, kafa golüyle takımını 2-1 öne geçirdi. Bu golden sadece bir dakika sonra Umut sahne aldı. Yıldız futbolcu Juventus ağlarını sarstı ve skoru 2-2 yaptı!

Mücadelenin kalan dakikalarında başka gol olmadı ve temsilcimiz Galatasaray, sahadan 2-2'lik eşitlikle ayrıldı.

Aslan'ı 2 bin taraftar destekledi

41 bin seyirci kapasiteli Juventus Stadı’nda tribünlerin tamamına yakını dolarken, 2 bin kadar sarı-kırmızılı taraftar da kendilerine ayrılan bölümdeki yerlerini aldı.

ŞAMPİYONLAR LİGİ B GRUBU FİKSTÜRÜ & PUAN DURUMU İÇİN TIKLAYIN

Haberin Devamı
YORUM YAZ