MENÜ

Altay'da Yücel İldiz iddialı: Hep birlikte başaracağız

Altay'da yeni sezon öncesi anlaşma sağlanan teknik direktör Yücel İldiz, siyah-beyazlı kulübü Süper Lig'e çıkarmak için göreve geldiğini dile getirdi.

Altay'da Yücel İldiz iddialı: Hep birlikte başaracağız

TFF 1. Lig temsilcisi Altay'da yeni sezon öncesi anlaşma sağlanan teknik direktör Yücel İldiz, siyah-beyazlı kulübü Süper Lig'e çıkarmak için göreve geldiğini dile getirdi. "Altay gibi köklü bir camianın yeri her zaman Süper Lig'dir" diyen deneyimli teknik adam, "Büyük Altay camiasının göstermiş olduğu ilgiye çok teşekkür ederim. Süper Lig'e çıkabilmemiz için tüm bilgi ve birikimimizi kullanacağız. Hep birlikte başaracağız" mesajı verdi. Daha önce 2000-01'de Malatyaspor'u 2009-10 ve 2015-16'da Kardemir Karabükspor'u, 2018-19'da ise Denizlispor'u Süper Lig'e taşıyan İldiz, aynı başarıyı Altay'da da tekrarlamak istediğini vurguladı.

Haberin Devamı

Altay'ın köklü bir tarihe sahip olduğunu söyleyen teknik direktör Yücel İldiz, "Genç ve dinamik bir yönetim görevde. Kulübün atılım yapmasını arzu ediyorlar. Bu anlamda ben ve ekibim Altay'a hizmet etmekten büyük mutluluk duyacağız. Burada çok sıcak karşılandık. Olumlu tepkiler aldık. Büyük Altay'ı el birliğiyle olması gereken yere getireceğiz" dedi. Yönetimin yoğun bir şekilde transfer görüşmelerini sürdürdüğünü aktaran İldiz, hedefe ulaşmak için iyi bir kadro kurulduğunu ifade etti. Takviyelerin devam edeceğini belirten tecrübeli teknik adam önümüzdeki günlerde kadronun şekilleneceğini sözlerine ekledi. (DHA)

YORUM YAZ