MENÜ

Altay'da teknik direktörlük için 2 aday var

Serkan Özbalta’nın istifasının ardından Altay’da hoca arayışları başladı. Genç teknik adamla dün masaya oturan İzmir ekibinde gündemde iki teknik adam var. Siyah-Beyazlılar, Yalçın Koşukavak ve Mustafa Kaplan isimleriyle görüşme yapacak.

Altay'da teknik direktörlük için 2 aday var

Sivasspor maçı öncesinde istifa sinyali verip müsabaka sonrasında da yönetimle konuşacağını duyuran Serkan Özbalta’nın durumu netleşti. Altay yönetimi genç teknik adamın istifasını kabul etti. Vakit kaybetmeden takımı yeni bir hocaya emanet etmek isteyen Siyah-Beyazlılar’ın gündeminde iki hoca var. Altay ilk olarak Yalçın Koşukavak’la bir görüşme yapacak. Mustafa Kaplan da adayların bir diğeri. Sivas yenilgisinin ardından lige tutunma şansı iyice azalan ve küme düşme potasında şansı mucizelere kalan Altay son hamlesini birkaç gün içinde açıklayacak.

Haberin Devamı

Mustafa Denizli problemi devam ediyor

Mustafa Denizli’nin sözleşmesinin hâlâ resmen feshedilmemesi nedeniyle yeni bir hocaya imza attıramayan ve bu yüzden de Özbalta’yı resmen bildiremediği için her hafta ceza alan Altay’ın bu konuyu da çözmesi bekleniyor.

YORUM YAZ