MENÜ

Altay'da Burak kavgası!

Altay'da Başkan Niyazi Konuşmaz'ın, iki sezon önce Erzincanspor'dan transfer edilen Burak Çalık için Ankaragücü ile pazarlık masasına oturması, camiada şaşkınlık ve tepki yarattı.

Altay'da Burak kavgası!

Play-ff'ta yaşanan hayal kırıklığının ardından 9 Haziran'daki genel kurulda görevi bırakacağını açıklayan Konuşmaz'ın, hafta içinde DHA'ya alacaklarını tahsil etmek için futbolcu satmayacağını söylemesine rağmen, giderayak Ankaragücü Başkanı Ahmet Gökçek'le Burak konusunda el sıkıştığı öğrenildi. Bugüne dek hiçbir başkanın kongre sürecinde futbolcu satmadığını belirten taraftarlar, Konuşmaz'ın tavrını, "Yangından mal kaçırmak" olarak nitelendirdi.

BONSERVİSİ 650 BİN TL
Başkan Niyazi Konuşmaz'ın, Burak Çalık'ın bonservisi için Ankaragücü Başkanı Ahmet Gökçek ile 650 bin TL'ye el sıkıştığı öğrenildi. Golcü futbolcunun da her konuda anlaştığı Başkent ekibi ile üç yıllık ön protokol imzaladığı ve yönetimin kararını beklediği iddia edildi. Siyah-beyazlılar, sezon içinde de Musa Çağıran'ı 1 milyon TL karşılığında Galatasaray'a vermişti. Genç futbolcu için Galatasaray'dan şubat ayında 500 bin alan Altay'a ikinci taksidin de Haziran'da ödeneceği açıklanmıştı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ