MENÜ

Altay'a haciz şoku!

Bank Asya 1. Lig ekiplerinden Altay'ın borcu nedeniyle, bir firmanın avukatları, icra memuru ve polis ekibiyle birlikte haciz işlemi yapmak için kulübün Gaziemir'deki tesislerine geldi.

Altay'a haciz şoku!

Altay’ın Gaziemir ilçesindeki Kutlu Aktaş tesislerine gelen avukat Esennur Ezgi, gazetecilere yaptığı açıklamada, dün Altay kulübünün borcu hakkında alınan ihtiyati haciz kararı gereği, Lescon firmasının avukatları olarak Altay kulübüne haciz işlemi için geldiklerini söyledi.

Altay’ın toplam 133 bin liralık borcunun şubat ve mart aylarında ödenmeyen taksitleri için faiz ve ücretlerle toplam 65 bin liralık borcu olduğunu belirten Ezgi, bu konuda ödeme yapılmaması halinde "mal kaldıracaklarını" söyledi.

Haciz işlemi için gelen ekiple görüşen kulüp avukatı Umut Köroğlu yaptığı açıklamada, hafta sonuna denk geldiği için söz konusu tutarı şu anda ödeyemeyeceklerini firma avukatlarına ilettiklerini, daha sonra kendilerine bir çek verdiklerini kaydetti.

Avukat Esennur Ezgi, kulübün borcuna yönelik, tesislerde haciz işlemi yaptıklarını, ancak malları muhafaza altına almadıklarını belirterek, yarın tarihli 65 bin liralık bir çek aldıklarını söyledi.

Haciz ettikleri malları yediemin olarak kulüp müdürü Erman Ertaş’a teslim ettiklerini ifade eden Ezgi, yarın bu çekin ödenmesi için tekrar tesislere geleceklerini, çekin ödenmemesi durumunda muhafaza işlemi yapacaklarını sözlerine ekledi.

Öte yandan kulüp yetkilileriyle firma avukatlarının görüşmesi sırasında, kulübe ait bir klima sökülmeye başlandıktan bir süre sonra söküm işlemi durduruldu.

Bu sırada tesislere iki tane nakliye aracı geldi. Avukatların binadaki bazı klimaların yanı sıra kupaları, bilgisayarları ve kulübün demirbaşlarına haciz işlemi uygulandığı bildirildi.

Yarın oynanacak Bucaspor maçı öncesinde kampta olan futbolcuların odalarına girilmediği öğrenildi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ