MENÜ

Alt ligler için karar günü

Pandemi nedeniyle yarıda kalan alt liglerle ilgili nihai karar bugün verilecek. TFF, 12.00’da kulüplerin de katılımıyla bir toplantı yapacak, ardından ligin kaderi kamuoyuna duyurulacak. Federasyon daha önce sezonun kalan kısmının oynanmayacağını açıklamıştı.

Alt ligler için karar günü

Türkiye Futbol Federasyonu, daha önce 18 Temmuz’da başlatılacağını açıkladığı alt liglerle ilgili kararını değiştirmiş ve liglerin oynanmayacağını duyurmuştu. Kulüplerin büyük çoğunluğunun talebi doğrultusunda alınan bu karara itiraz edenler de vardı. Çünkü Kulüpler Birliği, “Ligleri iptal edelim, yeter ki oynanmasın, Play-Off ve düşen takımlarla ilgili alacağınız her karara saygılıyız” talebinde bulunmuştu. Ancak özellikle Play-Off potasında bulunan, zirve iddiası olan takımlar bu yaklaşıma büyük tepki gösterdi. Yankıların ardından federasyon konuyu yeniden gündemine aldı. Günlerdir TFF bu konuda bir çalışma yapıyor.

Haberin Devamı

Kulüpler geri sayımda

Düşme potasında bulunan, kurtuluş ihtimali olan, Play-Off hattının yakınında bulunan ve bir üst ligi hedefleyen; yani iddiası bulunan tüm takımlar kalan kısmın oynanmasından yana. En azından Play-Off’un oynanması talep ediliyor. Bugün toplanacak olan TFF Yönetim Kurulu, yapılacak toplantının ardından belirsizliği ortadan kaldırmak adına detaylı bir çalışma yapacak. Saat 12.00’da gerçekleşecek toplantıya kulüplerin de katılımı bekleniyor.

FANATİK ÖZEL / Ömer Necati Albayrak

YORUM YAZ