MENÜ

Alper Potuk: Ben kararımı verdim başkan

Cim Bom'la Eskişehir'in transferi için büyük ölçüde anlaştığı Alper Potuk'un, Başkan Halil Ünal'la görüşerek, “Kariyerime Galatasaray'da devam etmek istiyorum. Bana izin verin” dediği öğrenildi.

Alper Potuk: Ben kararımı verdim başkan

Sarı-Kırmızılı kulübün transferdeki ilk bombası olmaya hazırlanan Alper Potuk cephesinde yeni gelişmeler var. Galatasaray ve Eskişehirspor’un transferi için büyük ölçüde anlaştığı 22 yaşındaki oyuncunun, dün kulüp başkanı Halil Ünal’la bir görüşme yaptığı öğrenildi. Ünal’ın, Alper’in fikrine başvurduğu belirtilirken, genç oyuncunun, “Kariyerime Galatasaray’da devam etmek istiyorum. Bana izin verin, ben kararımı verdim Başkanım” dediği belirtildi. Galatasaray cephesinden konuyla ilgili henüz net bir açıklama gelmedi. Bunun sebebi, şampiyonluğun ilan edilmesinin beklenmesi.

En çok Terim istedi

Bu transferi başından beri en çok isteyen isim olan teknik direktör Fatih Terim, yeni sezon kadrosunu planlarken, Alper Potuk’a da özel bir yer ayırıyor. İki kulüp arasındaki tek pürüz, para artı takasta kullanılacak oyuncunun henüz belirlenememiş olması. Aydın, Emre Çolak ve Yekta üçlüsü ön plana çıkan isimler.

Haberin Devamı
YORUM YAZ