MENÜ

Alpaslan Öztürk: Fenerbahçe neden olmasın

Fenerbahçe’den teklif aldığı hatırlatılan Sarı-Kırmızılılar’ın stoperi, “Göztepe büyük bir takım, ancak ailem ve düzenim İstanbul’da. O yüzden İstanbul takımları da olabilir. İki taraf da mutlu olacaksa neden olmasın” dedi.

Alpaslan Öztürk: Fenerbahçe neden olmasın

TRT SPOR’a konuk olan Göztepeli Alpaslan Öztürk, hayalinin büyük takımlarda ve Avrupa’da oynamak olduğunu söyledi. Koronavirüs nedeniyle evinden canlı yayına bağlanan 26 yaşındaki futbolcu, evde geçen günlerini ve ileriye dönük hedefleriyle ilgili konuştu. Alpaslan, Milli Takım ile ilgili sorulan soruya, “Milli Takım’a girmek için elimden gelenin fazlasını yapacağım ve gireceğime de inanıyorum” şeklinde cevap verdi.

Haberin Devamı

Göztepe’nin defans oyuncusu kulüp bazında da hedefini açıkladı. Takımıyla 1 yıl daha sözleşmesi olduğunu belirten Alpaslan, “Genç bir Türk futbolcusu olarak hedeflerim arasında daha ileriye dönük Avrupa var. Büyük takımlarda oynamak isterim, tabi Göztepe de büyük bir takım ancak ailem ve çocuklarım İstanbul’da yaşıyor, bütün düzenim orada, o yüzden İstanbul takımları da olabilir ama öncelik Avrupa” sözlerini sarf etti.

‘Göztepe’yi yüzüstü bırakmam’

Fenerbahçe’den de teklif aldığı hatırlatılan defans oyuncusu, “İki tarafın da mutlu olabileceği bir noktada birleşilirse neden olmasın! Ben Göztepe’yi deyüzüstü bırakmak istemem. Onların da mutlu olacağı şekilde gerçekleşirse güzel olur” ifadelerini kullandı.

YORUM YAZ