MENÜ

Almeida Osmanlıspor'un rakibi Olympiakos'un şifrelerini verdi

Almeida, Olympiakos ile ilgili olarak: "Orta sahada Fortunis, forvette Seba ile Brown İdeye’ye dikkat edilmeli. Ancak savunması, bu iki bölge kadar iyi değil. Osmanlı kontrollü oynayarak hızlı hücumları doğru kullanırsa kazanabilir” dedi.

Almeida Osmanlıspor'un rakibi Olympiakos'un şifrelerini verdi

Beşiktaş’ın eski futbolcusu olan ve kariyerine AEK Atina takımında devam eden Hugo Almeida, Osmanlıspor’un, Avrupa Ligi’ndeki rakibi Olympiakos hakkındaki şifreleri verdi.

Şu an Yunanistan Ligi’nde lider durumda olan Kırmızı- Beyazlılar’la ilgili olarak Almeida şunları söyledi: “Olympiakos çok iyi bir takım. Kadrosunda iyi oyuncuları bulunuyor. Orta sahası ve forvetleri çok güçlü. Savunması, bu iki bölge kadar iyi değil. Ancak işin atak kısmında gerçekten çok iyiler. Kanatları etkili kullanıyorlar, orta saha ve forvet bölgesindeki oyuncuları tecrübeli olmasının yanı sıra bitirici özelliklere sahipler.”

Fortunis’e dikkat!

“En dikkat çekici oyuncuları orta sahada Kostas Fortunis, forvet hattında da Seba ile Brown İdeye. Ayrıca benim gibi Portekizli olan Andre Martins de orta alanda son dönemde form olarak oldukça iyi durumda. Olympiakos’a karşı ilk maç Yunanistan’da olduğu için kontrollü oynamak ve hızlı hücumlarla gol aramak en iyi seçenek olabilir. Osmanlı bu şekilde sonuç alabilir. Ancak futbolda maçlar oynanmadan kazanılmıyor. Statları her zaman dolu olmuyor ama Olympiakos, her zaman taraftar desteğini arkasında hisseden bir takım. Bu maçta da taraftarlar, takımlarının yanında olacaktır.”

Aminu Umar’dan yoksun gittiler

Başkent ekibi, Ankara’daki hazırlıklarını tamamladı. Batıkent Tesisleri’nde hafif tempolu bir antrenman gerçekleştiren Mor-Sarılılar, daha sonra Esenboğa Havalimanı’ndan özel uçakla Atina’ya hareket etti. Osmanlıspor’un UEFA Avrupa Ligi listesinde bulunan futbolculardan Aminu Umar, sakatlığı nedeniyle kafilede yer almadı. Osmanlıspor’un en önemli eksiği olarak bu göze çarpıyor.

Akçay: Takımı özellikle uyardım

Olympiakos ile deplasmanda zorlu bir mücadele verecek olan Osmanlıspor’da teknik direktör Mustafa Akçay, temkinli konuştu. Akçay, “Oyun kalitesi ve fiziksel değer açısından oldukça iyiyiz ve bir problemimiz yok. Oradaki müsabakada özellikle savunma reflekslerimizde bir problem olmazsa puan sayısı artabilir. Taraftar baskısı olacak. Oyuncularımızın deneyimli olması bence o baskıyı ortadan kaldırabilir. Ben taraftar konusunda sporcularımı uyardım” dedi

Haberin Devamı
YORUM YAZ