MENÜ

Almeida kendi kanıyla tedavi ediliyor

Beşiktaş'ın 15 Eylül'de UEFA Avrupa Ligi E Grubu ilk maçında Maccabi Tel-Aviv'e karşı oynadığı karşılaşmada sol arka adalesinden sakatlanan Hugo Almeida'nın yaklaşık 3 hafta sahalardan uzak kalacağı açıklanmıştı.

Almeida kendi kanıyla tedavi ediliyor

Portekizli oyuncunun adalesinde 2. dereceden yırtık tespit edilmiş ve tedavisine hemen başlanmıştı.
Beşiktaş sağlık heyetinin yaşanan bu gelişme üzerine bu sezon sıkışık maç programını da göz önünde bulundurarak Almeida'nın daha kısa sürede sahalara dönmesi için farklı bir tedavi yöntemi uygulamaya karar verdiği öğrenildi. Siyah Beyazlı sağlık heyetinin Almeida'dan alınan kanı, hücrelerine ayrıştırarak Portekizli oyuncunun adalesindeki yırtık olan bölgeye enjekte ettiği ve bu yöntem ile tedavi sürecini kısaltmaya çalıştığı belirtildi.

Konu ile ilgili bilgisine başvurduğumuz kulüp doktoru Devrim Urgun, uyguladıkları bu tedavi yönteminin Almeida'nın ön görülenden daha erken bir tarihte sahalara dönmesine yardımcı olacağını ve sonuçlarını beklediklerini söyledi. Urgun daha erken olarak ifade ettiği sürenin 1 haftalık zaman dilimi olsa dahi Almedia ve takım için önemli bir kazanım olacağına vurgu yaptı.

Doktor Urgun bu tedavi yöntemini son bir yıllık dönemde çok sık olmasa da kullandıklarını ve diğer oyuncularda olumlu sonuç aldıklarını da sözlerine ekledi.

Haberin Devamı

Övünç ÖZDEM/İSTANBUL,(DHA)

YORUM YAZ