MENÜ

Almanya - İspanya maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

UEFA Uluslar Ligi’nde dev maç... A Milli Futbol takımımızın Macaristan ile karşılaşacağı gecede son dünya şampiyonu Almanya, güçlü İspanya ile kozlarını paylaşacak. Yıldızlar topluluğu iki takımın karşı karşıya geleceği maçın yayın bilgileri ve saati futbolseverler tarafından merak ediliyor. Peki, Almanya - İspanya maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Almanya - İspanya maçı ile ilgili detaylar haberimizde.

Almanya - İspanya maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Koronavirüs nedeniyle Mart Ayı takvimi iptal edilen A Milli Takımımız, tam 9.5 ay sonra görücüye çıkıyor. Ay-Yıldızlılar, bu akşam Sivas Yeni 4 Eylül Stadı’nda Macaristan’ı ağırlayacak. Gecenin bir diğer önemli maçında Almanya ile İspanya kozlarını paylaşacak. İki ülke arasında oynanan son 5 karşılaşmada İspanya'nın bir yenilgisi bulunuyor. Oynana karşılaşmalardan biri de beraberlik ile sonuçlanmış durumda. Karşılaşma öncesi her iki takımın da formda görüntüsü dikkatleri üzerine çekerken farklı galibiyetler göze çarpıyor. Almanya son 10 maçında Estonya’yı 8-0, Belarus’u 4-0 ve Kuzey İrlanda’yı 6-1’lik skorlarla yenmişti. İspanya ise son 10 maçında Faroe Adaları’nı 4-0, Malta’yı 7-0 ve Romanya’yı 5-0 mağlup etmişti.

Haberin Devamı

Almanya - İspanya maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Mercedes-Benz Arena'da oynanacak dev maçı İtalyan hakem Daniele Orsato yönetecek. TSİ 21.45'te başlayacak 90 dakika S Sport 2'den naklen yayınlanacak.

Almanya - İspanya ilk 11'ler:

Almanya: Trapp; Can, Süle, Rüdiger; Kehrer, Gündogan, Kroos; Gosens; Sané, Werner, Draxler

İspanya: De Gea; Carvajal, Ramos, Pau Torres, Gayà; Fabián Ruiz, Busquets, Thiago; Jesús Navas, Ferrán Torres, Rodrigo

YORUM YAZ