MENÜ

Almanya - Hollanda maç sonucu: 2-2

UEFA Uluslar Ligi A Grubu 1. maçında Hollanda, 85. dakikasına 2-0 geride girdiği maçta deplasmanda Almanya ile 2-2 berabere kaldı. Bu sonucun ardından Hollanda, grubu lider bitirdi ve final four'a yükseldi. Almanya ise 2 puanla sonuncu olup B Ligi'ne düştü. Hollanda'da mücadeleye ilk 11'de başlayan Beşiktaşlı Ryan Babel, 45. dakikada sakatlandı ve oyuna devam edemedi.

Almanya - Hollanda maç sonucu: 2-2

UEFA Uluslar Ligi'nde Hollanda, 2-0 geriye düştüğü maçta Almanya ile 2-2 berabere kaldı ve İngiltere, İsveç ve Portekiz'in ardından adını final four’a yazdırdı.

Haberin Devamı

Almanya'nın golleri 9. dakikada Timo Werner ve 19. dakikada Leroy Sane'den geldi. Karşılaşmanın ilk yarısı bu skorla sona ererken Hollanda fırtınası son 5 dakikada esti. 85. dakikada sahne alan Promes, farkı 1'e indiren golü kaydetti. Skoru belirleyen isim ise 90+1. dakikada Virgil van Dijk oldu.

Bu sonucun ardından puanını 7'ye çıkaran Hollanda, averaj farkıyla Fransa'nın üstünde grubu lider bitirdi. Son 7 maçta sadece 1 galibiyet alabilen Löw yönetimindeki Almanya ise 2 puanla sonuncu olup B Ligi'ne düştü.

Öte yandan Beşiktaş'ın yıldızı Ryan Babel, maçın 45. dakikasında arka adalesinde hissettiği ağrı nedeniyle oyundan çıkmak zorunda kaldı.

Almanya - Hollanda maç sonucu: 2-2

YORUM YAZ