MENÜ

Alman efsaneden Mesut Özil'e ağır eleştiri

Almanlar’ın efsane oyuncusu Lothar Matthaus, 1-0 kaybedilen Meksika maçının ardından Mesut Özil’e yüklendi. Matthaus, “Neredeyse oynamak istemiyor gibi. Kalp yok, heyecan yok, tutku yok” yorumunu yaptı.

Alman efsaneden Mesut Özil'e ağır eleştiri

25 maçla Dünya Kupası tarihinde en çok maça çıkan futbolcu olan Almanlar’ın efsane oyuncularından Lothar Matthaus, milli takımın Meksika’ya 1-0 yenildiği maçın ardından Mesut Özil’i hedef aldı. Bild Gazetesi’nde yer alan habere göre Matthaus, Türk asıllı Alman oyuncu için “Kendisini Almanya formasıyla rahat hissetmiyor. Neredeyse oynamak istemiyor gibi. Kalp yok, heyecan yok, tutku yok. Son bir iki yıldır beklentilerin çok altında. Umarım teknik direktör Joachim Löw, bununla ilgili olarak gerekli önlemlerini alır. Çünkü şu an için Mesut’un takıma beklentilerin çok ama çok altında bir katkısı var” ifadelerini kullandı.

‘Artık her maç final’

Bu arada uzun süren sakatlığının ardından iyileştikten sonra direkt Almanya’nın kalesine geçen Bayern Münih’in file bekçisi Manuel Neuer, Meksika’ya 1-0 yenildikleri maçın ardından dün bir basın toplantısı düzenledi. Neuer, “Kendimizi geliştirmemiz gerektiğinin farkındayız. Şu anda bizim için her maç final. Artık kalan iki maçımız olan İsveç ve Güney Kore’yi yenip, bir üst tura çıkmak istiyoruz” diye konuştu.

Haberin Devamı
YORUM YAZ