MENÜ

Alkışlar Toraman'a

Sakatlığı tam olarak düzelmediği için maça iğneyle çıkan deneyimli futbolcu, her iki yarıda farklı görevler üstlendi. Takımının yıldızı olan Toraman, uzatma anlarında ise gördüğü kırmızı kartla yıkıldı.

Alkışlar Toraman'a

Beşiktaş’ta sakatlıklar sebebiyle yaşanan kadro sıkıntısı İbrahim Toraman’ı derbi öncesinde çok kritik bir karara itti... Sakatlığı tam düzelmeyen deneyimli futbolcu, takımını Fenerbahçe deplasmanında yalnız bırakmak istemeyince özellikle hocası Mustafa Denizli’yi rahatlattı. Deneyimli oyuncu, sadece bu kararıyla değil, saha içindeki performansıyla da büyük takdir topladı. Zira, iğneyle sahaya çıkan İbrahim Toraman, mücadelenin ilk yarısında savunmanın önünde, ön libero mevkiinde görev yaptı. Fenerbahçe orta sahası ile boğuşan ve birçok pozisyondan başarıyla ayrılan Siyah-Beyazlı ekibin etkili ismi, müsabakanın ikinci devresinde ise bölge değiştirdi.

Sivas maçında oynayamayacak
Kartal’ın hocası Denizli, İbrahim Kaş’ı oyundan çıkarıp Uğur İnceman’ı orta sahada görevlendirirken, ön liberodaki İbrahim Toraman savunmanın sağına geçti. İkinci yarıda da sık sık hücumlara katılan İbrahim Toraman, İbrahim Üzülmez çıktıktan sonra kaptanlık pazu bandını taktı. Uzatma dakikalarında
ise Vederson ile girdiği ikili mücadele sonrasında kırmızı kartla cezalandırılan Toraman sahayı hayli üzgün terk etti. İbrahim, önümüzdeki hafta Sivas’a karşı oynayamayacak.

Haberin Devamı
YORUM YAZ