MENÜ

Alkışlar Rafael Nadal'a! İşte gerçek şampiyon!

Rafael Nadal, sadece sahaların şampiyonu olmadığını gösterdi. Kariyerinde 17 Grand Slam zaferi bulunan, serveti 180 milyon Dolar’ı bulan Nadal, memleketi Mayorka’daki sel felaketi sonrası eline süpürge alarak, temizleme çalışmalarına katıldı.

Alkışlar Rafael Nadal'a! İşte gerçek şampiyon!

Kariyeri başarılarla dolu olan tenis dünyasının şu anki 1 numarası Rafael Nadal, son yaptığı örnek hareketle büyük alkış topladı. Nadal, 10 kişinin hayatını kaybettiği memleketi Mayorka Adası’ndaki sel felaketi sonrası eline süpürge alarak temizleme çalışmalarına bizzat katıldı. Başarılı sporcu bu işi de öyle laf olsun diye yapmadı ve gün boyu temizleme işlerinde boy gösterdi. Felaket nedeniyle tahliye edilenler ya da evlerini su basanlara spor tesisi ile tenis akademisinin kapısını açan Nadal’ın bu davranışı, kamuoyunda da büyük ilgi gördü.

Haberin Devamı

Alkışlar Rafael Nadala İşte gerçek şampiyon

Elinde süpürgeyle suları atmaya çalışan Nadal, gün boyunca çalıştı.

‘Başsağlığı diliyorum...’

180 milyon Dolar serveti bulunan 32 yaşındaki İspanyol raket, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Mayorka için üzücü bir gün. San Llorenç’daki şiddetli sel nedeniyle hayatını kaybedenlerin ailelerine en içten başsağlığı temenni ediyorum” ifadelerini kullandı. Ülkenin önde gelen spor gazetelerinden Marca, Nadal’ın manşet yaparken onun için “Ailesi ve arkadaşları dolayısıyla doğduğu Mayorka’ya bağlılığıyla bilinen tenisin bir numarası, bir kez daha bunu gösterdi ve halka mümkün olan tüm yardımı yapmak için eline süpürge almaktan tereddüt etmedi” yorumunu yaptı.

YORUM YAZ