MENÜ

Alkışlar Belediye'ye

Türkiye Kupası'nda ilk kez finale yükselen İstanbul B.Belediyespor canla başla mücadele etti, güçlü Beşiktaş'a yenilse de alkışın en büyüğünü hak etti

Alkışlar Belediye'ye

Dile kolay... Fenerbahçe, Trabzonspor, Galatasaray ve Bursaspor gibi devlerin erken havlu attığı Ziraat Türkiye Kupası’nde finale yükseldiler. Güçlü rakiplerini bir bir yenerek Beşiktaş’ın karşısına geldiler. Finalde canla başla mücadele edip, bir ara öne bile geçtiler. Ama penaltı atışlarında güçlü Beşiktaş’a boyun eğdiler. İstanbul B.Belediyesporlu futbolcular ilk kez yükseldikleri Türkiye Kupası finalini kaybettiler ama kocaman bir alkışı hak ettiler. Neredeyse Beşiktaş’ta forma giyen Quaresma’nın maliyeti kadar bütçesi bulunan İstanbul B.Belediyespor’u bu noktaya getirenler de övgüyü topladılar.

Haberin Devamı

Avcı: Kupa her şey değildir

Turuncu-Lacivertli ekibin teknik direktörü Abdullah Avcı ise yaptığı açıklamada, “İyi mücadele ettik ama olmadı. Kupa her şey değildir. Oyuncularımı kutluyorum. Bu noktadan sonra gidebileceğimiz yere kadar gideceğiz” dedi. Bu arada Belediyespor kupada ikincilik ödülü olarak 1 milyon, toplamda da 2 milyon 825 bin Dolar elde etti.

YORUM YAZ