MENÜ

Ali Tandoğan açıkladı! "Cenk Özkaçar Trabzonspor ile anlaştı"

Teknik direktör Ali Tandoğan, Galatasaray, Fenerbahçe ve Trabzonspor ile ismi anılan Altaylı eski öğrencisi Cenk Özkaçar hakkında transfer açıklaması yaptı. Ali Tandoğan, "Trabzonspor, Cenk Özkaçar ile 3 yıllık anlaşma sağladı diye duydum." dedi.

Ali Tandoğan açıkladı! "Cenk Özkaçar Trabzonspor ile anlaştı"

Oynadığı futbolla Süper Lig ekipleri Galatasaray, Fenerbahçe ve Trabzonspor'u peşine takan Altaylı Cenk Özkaçar ile ilgili bomba bir açıklama geldi. Teknik direktör Ali Tandoğan, Galatasaray, Fenerbahçe ve Trabzonspor ile ismi anılan Altaylı eski öğrencisi Cenk Özkaçar hakkında transfer açıklaması yaptı. Ali Tandoğan, "Trabzonspor, Cenk Özkaçar ile 3 yıllık anlaşma sağladı diye duydum." dedi.

Haberin Devamı

Radyospor'a konuşan Ali Tandoğan, "Trabzonspor'a Anıl Başaran transfer oldu. Aly Malle, Serdar Güncü ve Cenk Özkaçar'ın ismi Trabzonspor'la anılıyor. Bir düzeltme yapmak istiyorum. Trabzonspor'a bu oyuncuları ben önermedim. Benden bu oyuncular hakkında bilgi aldılar, ben de fikrimi beyan ettim. Trabzonspor'un scout ekibi var. Bizim böyle bir durumda çıkarımız söz konusu olamaz. Bu oyuncuların piyasaya bizler tarafından çıkması benim için büyük bir sevinç." dedi.

YORUM YAZ