MENÜ

Ali Koç'tan Volkan Demirel için flaş sözler: Alex olayıyla karıştırılmamalı!

Fenerbahçe'de yaşanan son gelişmelerle ilgili olarak başkan Ali Koç açıklamalarda bulundu. Koç, "Bazı kararlar verdik, 3 oyuncumuzu kadro dışı bıraktık. Bu alınan kararlar bir anlık öfkeyle alınan kararlar değil." dedi!

Fenerbahçe'de cuma günü alınan kararla kaptan Volkan Demirel, Aatif Chahechouhe ve Nabil Dirar, süresiz olarak kadro dışı bırakılmıştı. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, alınan bu kararla ilgili FB TV'ye açıklamalar yaptı. Başkan Koç bu kararın anlık bir öfkeyle alınmadığını ve derinlemesine düşünülerek alındığını dile getirdi.

Haberin Devamı

Volkan Demirel'le ilgili konuşan Koç, "Kaptanımız Volkan Demirel'le ilgili açıklama yapmak istiyorum. Açıklamayı tercihen yapmadık ancak spekülasyonlar var. Bu yüzden birkaç şey söylemem gerekiyor. Volkan Demirel 15 yıl hizmet etmiştir, Fenerbahçeliliği tartışılmayacak bir isimdir. Bu işin taraftar gözüyle bakış açısı. Bir de Ali Koç gözü var. Volkan benim çok eskiden tanıdığım, ailecek evine gittiğim, nikah şahitliğini yaptığım ilk ve tek futbolcudur. Camiamıza yeni katılmış bir teknik direktör veya sportif direktörün Volkan gibi bir ismi kadro dışı bırakılmasına ikna edemezler. Buna rağmen böyle bir kararı aldıysam bunun sebepleri olduğunu herkesin bilmesini isterim. Benim için zor karar oldu." ifadelerini kullandı.

YORUM YAZ