MENÜ

Ali Koç'tan Atatürk mesajı: Aslında hangi takımı tuttuğu önemli değil ...

F.Bahçe, Atatürk'ün kulübü ziyaret edişinin 101. yıldönümünü kutluyor. Kürsüye çıkan Başkan Ali Koç, "Atatürk'ün hangi takımı tuttuğu değil, hangi takımın Atatürk'ün yolundan gittiği önemlidir" dedi.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Fenerbahçe Kulübünü ziyaret edişinin 101 ve sarı-lacivertli kulübün kuruluşunun 112. yıl dönümü, düzenlenen törenle kutlandı.

Haberin Devamı

Dereağzı Lefter Küçükandonyadis Tesisleri'nde düzenlenen törene, kulüp başkanı Ali Koç, yüksek divan kurulu başkanı Vefa Küçük, genel sekreter Sevil Zeynep Becan, yöneticiler Mustafa Kemal Danabaş, Ömer Okan, Selahattin Baki, Acar Sertaç Komşuoğlu, Turhan Şahin, İlker Dinçay, kulüp üyeleri, altyapı sporcuları ve Fenerbahçe Koleji öğrencileri katıldı.

Ali Koç'tan Atatürk sözleri!

Törende konuşan başkan Ali Koç, sarı-lacivertli kulübün tarihinde büyük fedakarlıkların olduğunu belirterek, "Söz konusu vatansa, Fenerbahçe Spor Kulübünün tarihi büyük fedakarlıklar ve bağlılık örnekleriyle dolu. Bunu kimse tartışamaz. Fenerbahçe, bir kulüpten çok daha ötesi ve fazlası. Bu vatan için spor faaliyetlerini yürüten bir kulüpten çok daha fazlasını yaptığı, tarihin altın sayfalarına yazılı durumda. Bizler, Türkiye'nin en özel ve en güzel kulübünün fertleri, temsilcileriyiz. Kendimizle ne kadar gurur duysak azdır. Fenerbahçe, kültürü, ilkeleri, değerleri, temsil ettikleri ve duruşuyla çok farklı bir kulüp." diye konuştu.

YORUM YAZ