MENÜ

Ali Koç ve Fikret Orman derbiyi beraber takip etti

Kadıköy’de uzun yıllar sonra dostluk rüzgarları esti... Derbi için Ülker Stadı’na gelen Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, mücadeleyi Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’la birlikte izledi. İkilinin bu hareketi, Türk futbolunda yeni bir devrin başladığını gösterdi.

Ali Koç ve Fikret Orman derbiyi beraber takip etti

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Fenerbahçe’nin eski başkanı Aziz Yıldırım’la yaşadıkları gerilim sebebiyle derbileri Kadıköy’den takip etmiyordu. Sarı- Lacivertliler’de Yıldırım’ın yerine Ali Koç’un gelmesinin gergin ortamın yerini dostluk rüzgarlarına bıraktığı, dün bir kez daha gözlendi. Ülker Stadı’nda oynanan mücadele için Kadıköy’e gelen Orman’ı, stada girişte Fenerbahçeli yöneticiler karşıladı. Orman’la birlikte yönetim kurulundan; Metin Albayrak, Umut Güner ve Hakan Özköse de yer aldı. Başkan Orman, karşılaşmayı Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’la birlikte izledi. İkilinin, maç öncesi ve sırasında sık sık sohbet etmesi gözlerden kaçmadı.

Haberin Devamı

Sadece 1 isim...

Siyah-Beyazlılar’ın bir diğer yöneticisi Candaş Tolga Işık, Fenerbahçe karşılaşmasını Beşiktaşlı taraftarlarla birlikte deplasman tribününde izledi. Beşiktaşlı diğer yöneticiler protokol tribünündeki yerini alırken, bir tek Candaş Tolga Işık, protokole gitmedi. Genç yönetici, karşılaşmayı Siyah-Beyazlı taraftarlarla birlikte deplasman tribününde birlikte takip etti.

YORUM YAZ