MENÜ

Ali Koç transferde bombaları patlatmaya hazırlanıyor

Fenerbahçe’nin 1 numaralı ismi Ali Koç, transfer sorularına, “Salı akşamı, ’Camiaya Sesleniş’ programında bunları açıklarız” yanıtını verdi. Başkanın, Serdar Aziz, Tolgay ve Moses’le ilgili müjdeli haberleri vermesi bekleniyor.

Ali Koç transferde bombaları patlatmaya hazırlanıyor

Süper Lig’de sezonun ikinci yarısında taraftarlara çok farklı bir Fenerbahçe izletmeyi hedefleyen ve bu doğrultuda da ilk yarı bitmeden takımın başına camianın istediği Ersun Yanal’ı getiren Başkan Ali Koç, transfer konusunda dün önemli ifadeler kullandı. Erzurum maçında tribünden düşen ve 25 gün hastanede kaldıktan sonra taburcu edilen Fenerbahçe taraftarı Soner Ergen’i hastane çıkışında yalnız bırakmayan Koç, burada transfer sorusuna, “Her şeyin yeri ve zamanı var. Salı akşamı ’Camiaya Sesleniş’ programında bunları açıklarız. Teşekkür ediyorum” dedi.

Haberin Devamı

21.00’de FBTV’ye çıkacak

Salı günü saat 21.00’de FBTV’de tüm merak edilenlere cevap verecek olan Koç’un, gündemdeki isimler Galatasaray’dan Serdar Aziz, Beşiktaş’tan Tolgay Arslan ve Chelsea’den Victor Moses konusunda camiaya müjdeli haberler vermesi bekleniyor. Sarı- Lacivertliler, Serdar ve Tolgay’ın yanı sıra son olarak masaya oturduğu Moses’le de anlaşma sağlamış durumda. Bu oyuncuların kulüpleriyle de artık ufak tefek pürüzler kaldığı konuşuluyor.

Yusuf Dursun

YORUM YAZ