MENÜ

Ali Koç soyunma odasına indi! Ersun Yanal...

Başkan Ali Koç, 3-1 kaybedilen Galatasaray derbisinin ardından hemen takımının soyunma odasına indi.

Ali Koç soyunma odasına indi! Ersun Yanal...

Başkan Koç, 15 dakika boyunca futbolcularla konuştu.

Haberin Devamı

Bu konuşmada teknik heyetten kimse yer almadı.

Ali Koç ve futbolcuların bulunduğu soyunma odasında gergin anların yaşandığı ifade edildi. Başkan Koç’un futbolculara ve kötü oyuna yönelik sert eleştirileri olduğu öğrenildi.

4 haftada çöktü

Fenerbahçe, Süper Lig’de son 4 haftada 11 puan kaybederek şampiyonluk yolunda büyük bir yara aldı.

Son olarak Kadıköy’de 21 yıllık seriyi bitirip Galatasaray’a kaybeden sarı-lacivertliler, son 4 haftada büyük bir çöküş yaşadı.

Süper Lig’in ikinci yarısına iyi başlayan, önce deplasmanda Gaziantep’i sonra da sahasında şampiyonluk yarışındaki rakibi Başakşehir’i yenen sarı-lacivertliler, 19. hafta sonunda 37 puanla 2. sırada yer alıyordu.

Sarı-lacivertliler için düşüş 20. haftada Trabzonspor maçıyla başladı. Deplasmanda rakibine 2-1 yenilen Fenerbahçe, bir sonraki hafta sahasında Aytemiz Alanyaspor’la 1-1 berabere kaldı. Ligin 22. haftasında başkentte Ankaragücü’ne kaybeden sarı-lacivertlilerde derbide Galatasaray yenilgisi düşüş halkasının son zinciri oldu.

Haberin Devamı

Son 4 haftadaki 12 puandan sadece 1’ini alabilen Fenerbahçe, bir maçı eksik Trabzonspor’un 7 puan gerisine düştü. 19. haftada 4 puan önünde olduğu Galatasaray’ın da 7 puan arkasına düşen sarı-lacivertliler, 6. sıraya kadar geriledi.

Fenerbahçe, ikinci yarının ilk 6 haftasında sadece 7 puan alarak son 22 sezonun en kötü ikinci devre başlangıcını yaşadı. (Skorer)

YORUM YAZ