MENÜ

"Ali Koç feda etmemeli"

Fenerbahçe'de Başkan Ali Koç, Ersun Yanal için düzenlenen imza töreninde "Transfer konusunda gözümüzü karartabiliriz" demişti. Ali Koç'un bu sözleri üzerinde sarı-lacivertlilerin ara transfer döneminde kadrosunu güçlendirmek adına transfer yapmasına kesin gözüyle bakılıyor. Fanatik Gazetesi yazarı Emre Tilev, Fenerbahçe'nin transfer gündemini Fanatik TV'ye yorumladı.

Fenerbahçe'nin ara transfer döneminde kadrosunu güçlendirmek adına transfer yapmasına kesin gözüyle bakılıyor. Fanatik Gazetesi yazarı Emre Tilev, Fenerbahçe'nin transfer gündemini Fanatik TV'ye yorumladı.

Haberin Devamı

Ali Koç'un açıklamalarından yola çıkarak değerlendirme yapan Emre Tilev, "Ali Koç, finansal fair play kurallarına hiç bakmadan istediği transferi yapabilir. Ama asıl soru, "Fenerbahçe bu transferler uğruna şampiyonluğu kaçırmalı, Avrupa'ya gitmemeyi göz almalı mı? Fenerbahçe oyuncu mu almalı yoksa elindeki oyuncuları mı geliştirmeli..." dedi.

Aatıf ve Dirar'ın affedilmesiyle ilgili konuşan Emre Tilev, "Ali Koç feda etmemeli. Finansal Fair Play göz önüne alınmalı ve planlar ona göre yapılmalı. Yoksa feda edilmiş bir Avrupa... Bize çok acı verir" dedi.

YORUM YAZ