MENÜ

Ali Koç'a sürpriz destek!

Anıtkabir’e Aziz Yıldırım ve binlerce taraftar ile birlikte yürüyen Fenerbahçe kongre üyesi Eski Devlet Bakanı Ufuk Söylemez’den sürpriz Ali Koç çıkışı geldi.

Ali Koç'a sürpriz destek!

Fenerbahçe Başkan Adayı Ali Koç, 11 Şubat Pazar günü İstanbul Büyük Kulüp’te “Ali Koç ve Fenerbahçe” isimli bir panele katıldı.

Ali Koç panel öncesi Büyük Kulüp Başkanı Gündüz Kaptanoğlu’nun yanı sıra, başka bir etkinlik sonrası Büyük Kulüp’te bulunan TBMM Eski Başkanı Hüsamettin Cindoruk ve Ekonomiden Sorumlu Eski Devlet Bakanı Ufuk Söylemez’le de görüştü.

Kendisi Fenerbahçe Kongre üyesi olan ve FETÖ kumpası esnasında Galatasaray Kongre üyesi olan Hüsamettin Cindoruk’la birlikte Aziz Yıldırım’a destek vererek, hapishanede ziyaretine gitmiş olan Ufuk Söylemez, Ali Koç’un nitelikleri, enerjisi ve birikimiyle FB Başkanlığı için çok iyi bir aday olacağını söyledi.

Fenerbahçeli yıldız 3 güzelle yakalandı


ARKADAŞLARIYLA BERABER DESTEKLEYECEKLER

Aziz Yıldırım’ın Haziran’da yapılacak olan Fenerbahçe Kongresi öncesinde, yakışıksız bir rekabete girmeksizin, bizzat kendisinin Ali Koç’u Başkanlığa aday olarak göstermesinin son derecede şık ve takdir edilecek bir jest olacağını vurgulayan Söylemez, Ankara’daki Fenerbahçe kongre üyesi olan dost ve arkadaşlarıyla bu kez, Ali Koç’un adaylığını destekleyeceklerini söyledi.

Ufuk Söylemez, Aziz Yıldırım’a camia olarak FETÖ kumpası karşısında sahip çıktıklarını, Aziz Yıldırım’ın da takdir edilecek büyük bir direnç gösterdiğini, kumpasın ortaya çıktığını ve Aziz Yıldırım’ın kamu vicdanında haklılığını kanıtladığını söyledi. Söylemez, şimdi ise Ali Koç gibi Fenerbahçe yönetiminde geçmişte beraber çalıştığı genç ve umut vadeden güçlü bir isme Başkanlığı bizzat teklif etmesinin çok daha iyi olacağını düşündüğünü belirtti.

Kaynak: OdaTV

Giuliano'nun yerine Talisca'yı istiyor!

Haberin Devamı
YORUM YAZ