MENÜ

Ali kaptan mı Alex kaptan mı?

Kanarya'nın bu akşam tribündeki tek destekçisi bayanlar olacak. Fenerbahçeli bayanların, maç saatinde çok sevdikleri dizileri mi, yoksa Sarı-Lacivertli renkleri mi tercih edeceği ise 20.00'de belli olacak .

Ali kaptan mı Alex kaptan mı?

Kanarya’nın her maçında Bağdat Caddesi’nden, Kadıköy İskelesi’ne kadar olan bölgeyi karnaval havasına çeviren Sarı-Lacivertliler, bugün bambaşka bir atmosfer içerisinde Manisaspor maçına gidecekler. Seyircisiz olmasına rağmen, federasyonun aldığı karar gereğince Fenerbahçeli bayanlar ile 12 yaş ve altı çocuklar bu akşamki Manisaspor maçını ücretsiz olarak tribünlerden izleyebilecek. Kararın hemen ardından organizasyonlara başlayan Sarı-Lacivertliler ise Saracoğlu tribünlerini doldurmak, takıma desteği artırmak için kolları sıvadı.

Haberin Devamı

‘Diziyi bırak, maça bak’

Genellikle erkekler Şükrü Saracoğlu Stadı’nda takımlarını desteklerken, aynı saatte evlerinde reyting rekortmeni dizileri izleyen Fenerbahçeli bayanların, bugün takımlarına destek vermek için Şükrü Saracoğlu Stadı’na akın etmesi bekleniyor. Kadın kolları ve taraftar grupları da Fenerbahçeli bayanları bu akşamki maçta tribüne çekmek için sanal alemden örgütlenmiş durumda. Sarı-Lacivertliler’in, Manisaspor maçına gitmesi için teşvik ettiği bayan taraftarlar için dile getirilen slogan ise oldukça ilgi çekici: Diziyi bırak, maça bak...

Kaptanlar yarışacak...

Fenerbahçe-Manisaspor maçının başlayacağı saat 20.00’de, başta iki sezondur Kanal D ekranlarında izleyicileri ekrana bağlayan ‘Öyle bir geçer zaman ki’ olmak üzere, birçok dizi yayınlanacak. Bir tarafta milyonları ekranlara bağlayan ‘Öyle bir geçer zaman ki’ dizisinin Ali Kaptan’ı (Erkan Petekkaya), diğer tarafta ise milyonlarca taraftarı bulunan Fenerbahçe’nin Kaptanı Alex. Bakalım bu akşam hangi kaptan daha çok reyting alacak.

Haberin Devamı

Fenerbahçe’de son dakika

Fenerbahçe, Manisaspor maçı hazırlıklarını dün akşam yaptığı idmanla tamamladı. Emre, Orhan ve Özer takımla birlikte çalıştı. Ancak 3 gün sonraki Kayserispor maçını da düşünen teknik heyetin bu üçlüye Manisaspor karşısında forma vermemesi bekleniyor. Sakatlıkları süren diğer isimler; Mehmet Topuz, Serdar Kesimal’nı yanı sıra Gökhan Gönül de bu akşam takımdaki yerini alamayacak. Sağ arka üst adelesinde ağrı hisseden Cristian Baroni tedbir amaçlı antrenmana çıkmazken, kaleci Serkan Kırıntılı’nın ise şut çalışması sırasında sol omzu çıktı.

Manisaspor’da son dakika

Süper Lig’in 2. haftasında Orduspor’a deplasmanda 1-0 yenilen Manisaspor, Fenerbahçe maçı hazırlıklarını dün de sürdürdü. Kulüpten yapılan yazılı açıklamaya göre, Ordu’da teknik direktör Kemal Özdeş yönetimindeki antrenmanda, yenileme çalışması yapıldı. Sağ bacağında zedelenme olan Jimmy Dixon ve sağ kasığında sertleşme meydana gelen Mehmet Güven, takımdan ayrı yürüyüş yaptı. Siyah-Beyazlılar, antrenmanın ardından Ordu’dan karayolu ile Trabzon’a, buradan da havayolu ile İstanbul’a geçti.

Haberin Devamı

Kadınlar tribüne, erkekler kaldırıma

Bayan taraftarlar Şükrü Saracoğlu tribünlerinde takımlarına destek olurken, erkekler ise stat çevresinde yapacakları tezahüratlarla oyunculara seslerini duyurmaya çalışacak. ‘Kadınlar tribüne, erkekler kaldırıma’ sloganıyla Manisaspor maçı öncesi organizasyon yapan Fenerbahçe taraftarı, takıma Samandıra Can Bartu Tesisleri’nden Kadıköy’e kadar konvoylarla eşlik edecek. Ligin ilk haftasında da seyircisiz oynanan Orduspor maçında takımlarını yalnız bırakmayan taraftarlar, bugün de benzer bir organizasyonla moral vermeye devam edecekler.

YORUM YAZ