MENÜ

Ali Kahramanlı: Yattara şovmendir!

Mersin İdman Yurdu Başkanı Ali Kahramanlı, Yattara'nın iddialarına yanıt verdi. Futbolcunun, karakolda olduğunu ve kendisinin gönderdiği adamlar tarafından saldırıya uğradığını yalanlayan Kahramanlı, "Yattara şovmendir. Benim onunla hiçbir işim olmaz. Yalan söylüyor" diye konuştu.

Ali Kahramanlı: Yattara şovmendir!

Mersin İdman Yurdu'nda yaşanan ilginç gelişmelerle ilgili olarak Başkan Ali Kahramanlı da FANATİK'e konuştu. Yattara'nın, kulübün tahsis ettiği otomobili istenmesine rağmen geri vermemesi üzerine kendisini dövdürmek için birkaç kişi gönderdiği iddiasını yanıtlayan Kahramanlı, futbolcusu için çok ağır ifadeler kullandı.

Haberin Devamı

Ali Kahramanlı, "Yattara, sözlerine güvenerek iş yapılacak bir adam değildir. Takımda kadro dışı bırakılmıştır, kulüple ilişkisi tamamen kesilecektir. Bizim onunla işimiz olmaz. Benim onu tehdit ettirdiğim yahut dövdürdüğüm kesinlikle yalan. Burası dağ başı değil. Yattara şovmendir. Bu vakte kadar oynadığı takımlara hiçbir katkı sağlamadan, yalnızca şov yaparak, dalavere ile para kazanmış bir oyuncudur. Karakolda olduğuna kesinlikle inanmıyorum. Yattara'nın kilosu kaç kuruş ki, ben onu tehdit ettirmeye, dövdürmeye çalışacağım!" şeklinde konuştu.

Gökay Akgün / Fanatik.com.tr

YORUM YAZ