MENÜ

Ali Fatinoğlu: Türkiye'yi spor okulları ile donatacağız

Galatasaray başkan adayı Ali Fatinoğlu projelerini anlatmaya devam ediyor. Fatinoğlu "Türkiye'yi Galatasaray spor okulları ile donatacağız" dedi.

Ali Fatinoğlu: Türkiye'yi spor okulları ile donatacağız

Galatasaray Başkan Adayı Ali Fatinoğlu dünyanın en yaygın spor okulları zincirini kurmayı planladıklarını söyleyerek; “Türkiye’nin en doğusundan en batısına kadar belediyelerden alacağımız arsalara spor okulları kuracağız. Türkiye’nin gururu olacak gençler bu okullardan çıkacak” dedi.

Galatasaray Başkan Adayı Ali Fatinoğlu ve ekibi seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. “Galatasaray cebinizi değil gönlünüzü doyursun” sözünün altında ne hedefler yattığını belirten Fatinoğlu şunları anlattı:” Biz ekibimizle satmaya değil, mülk sayısını arttırmaya geliyoruz. Özellikle spor okulları projemizi çok önemsiyoruz. Türkiye’nin doğusundan batısını kadar pek çok belediyelerden tahsis arsa alacağız. Bu arsalara spor okulları açıp genç yıldızlar yetiştireceğiz. Türkiye’nin gururu olacak gençler bu okullardan çıkacak.”

Eski sporcular görev yapacak

Eski sporcularımızı da buralarda görevlendirip, onların bilgi ve tecrübesinden faydalanacağız diyen Ali Fatinoğlu;” Bu okulları o bölgedeki Galatasaray derneklerine yönetsin diye vereceğiz. Oralardan kar payı alıp kulübümüze para kazandıracağız. Arsaları tahsis aldığımız için varlık değerimiz yükselecek. Allt yapıdan sporcu kazanacağız. Eski sporcularımızı değerlendireceğiz, Sporla ilgilenen gençlerimizin sağlıklı yetişmelerini sağlayacağız. Yani bir taşla 5-6 kuş vuracağız” diye konuştu.

Haberin Devamı
YORUM YAZ