MENÜ

Ali Fatinoğlu ateş püskürdü: Adaylıktan çekildiğim külliyen yalan!

Galatasay'ın mayıs ayında gerçekleştirilecek olağan genel kurulunda başkan adayı olduğunu resmen açıklayan Ali Fatinoğlu, son günlerde adaylıktan çekilceğine dair haberler çıkması üzerine Fanatik'e özel açıklamalar yaptı.

Ali Fatinoğlu ateş püskürdü: Adaylıktan çekildiğim külliyen yalan!


Mayıs ayında yapılacak olan olağan genel kurulda başkan adayı olacağını açıklayan Ali Fatinoğlu, son günlerde adaylıktan çekileceğine dair haberler çıkması üzerine ateş püskürdü. Fanatik'e özel açıklamalarda bulunan Fatinoğlu, Benim adaylıktan çekildiğimi iddia edenler olmuş. Adaylıktan çekildiğim külliyen yalandır. Sonuna kadar varım'' dedi.

Ali Fatinoğlu'nun açıklamaları şu şekilde:

Benim adaylıktan çekildiğimi iddia edenler olmuş. Benim Galatasaraylılığım bir heves değil, bir aşktır. Ben bu yola baş koydum. Sonuna kadar Galatasaray menfaatleri doğrultusunda adaylığımı koruyacak, kimsenin kanatları altına girmeyeceğim. Genel kurulun takdirine her zaman saygı duyacağım. Ancak sonuna kadar yarışın içinde olacağım.

'Ben Galatasaraylıyım'

Galatasaray menfaatleri neyi gerektiriyorsa onu yapacağım. Ben Galatasaraylıyım ve Galatasaray'a hizmek etmek için varım, var olacağım.

'Külliyen yalan'

Adaylıktan çekildiğim külliyen yalandır. Sonuna kadar varım. Takdiri büyük genel kurulumuzun değerli üyelerine bırakıyorum.

Yakup Çınar / Fanatik.com.tr

Haberin Devamı
YORUM YAZ