MENÜ

Ali Ece'den Vedat Muriqi yorumu: Formanın kıymetini bilen oyuncu!

Fenerbahçe'de gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken, son olarak ise Kosova Milli Takımı'nda skor ve asist katkısı yapan Vedat Muriqi, Avrupa kulüplerinin de radarına girdi. Yazarımız Ali Ece, Vedat Muriqi hakkında çıkan transfer haberleri hakkında konuştu!

Fenerbahçe'de gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken, son olarak ise Kosova Milli Takımı'nda skor ve asist katkısı yapan Vedat Muriqi, Avrupa kulüplerinin de radarına girdi.

Haberin Devamı

Son dönem yaptıkları yakından takip edilen golcü futbolcu için Tottenham, milli maça temsilci göndermişti. Londra ekibinin yöneticileri Vedat için bir rapor hazırlarken La Liga ekiplerinden Atletico Madrid'in de bu transfer için harekete geçtiği iddia edildi.

Vedat Muriqi hakkında konuşan yazarımız Ali Ece ise,"Topun kıymetini çok iyi bilen oyuncu. 25 yaşında olduğunu hatırlatmak isterim. Ben Giresunspor'danyken bu oyuncu çok iyi diyordum. Kendini göstermek için gereksiz hareketler sergileyen oyuncu olmadığı için gelişen bir oyuncu. Transfer tekliflerinin gelmesi çok normaldir" dedi!

YORUM YAZ