MENÜ

Ali Ece'den Sörloth yorumu: Bu kadarını beklemiyordum!

Trabzonspor’un Norveçli futbolcusu Alexander Sörloth, bordo-mavili takımda kaydettiği 22 golle, kariyerinin en parlak dönemine imzasını attı. Yazarımız Ali Ece, başarılı golcü hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Attığı gollerle Fırtına’yı sırtlayan Alexander Sörloth geçen hafta oynanan Gençlerbirliği karşılaşmasında Baiano’yu yüzünden ittirmiş ve PFDK tarafından 2 maçla cezalandırılmıştı. Ancak yapılan itirazlar sonucunda ‘tahrik’ unsuru göz önünde bulundurularak, ceza 1 maça inmişti. Perşembe günü Türkiye Kupası’ndaki B.B. Erzurum sınavında görev yapamayan ve cezasını tamamlayan 24 yaşındaki oyuncu, dün zorlu Sivas karşılaşmasında forma giydi. Yıldız oyuncu sezonun en kritik maçlarından birinde en iyi bildiği işi yaptı ve 4. dakikada topu filelere gönderdi.

Haberin Devamı

Yıldız oyuncudan övgüyle bahseden yazarımız Ali Ece, "Sörloth gelmeden önce çok iyi santrfor diye söylüyordum ama bu kadarını da beklemiyordum. Bir çok özelliği oynaya oynaya gelişiyor. Ligi çok iyi tanıyor ve zeki bir oyuncu" dedi.

YORUM YAZ