MENÜ

Ali Ece'den Ryan Babel & Diagne kıyası: Her türlü 'o' kazanır!

Galatasaray’ın Hollandalı oyuncusu Ryan Babel’e çarpıcı yorum… Geçtiğimiz hafta oynanan Sivasspor - Galatasaray karşılaşmasına ilk 11’de başlayan ve maçın son dakikalarında yerini Diagne’ye bırakan Ryan Babel’in mücadelesi beğeni topladı. Yazarımız Ali Ece, TRT Spor’da yayınlanan Taktik Analiz programında Ryan Babel’in performansını değerlendirdi ve Babel&Diagne ikilisini kıyasladı.

Ali Ece’den Ryan Babel yorumu… Sivasspor - Galatasaray mücadelesinde gol atamasa da gösterdiği performansla taraftarların beğenisini toplayan Ryan Babel, mücadelenin son dakikalarında yerini Diagne’ye bıraktı.

Haberin Devamı

Yazarımız Ali Ece, Ryan Babel’in performansını TRT Spor’da yayınlanan Taktik Analiz programında değerlendirdi.

Ali Ece, ''%90 oranda kendi gol atmasına konsantre olan bir oyuncu. Babel, sol ön oynadığı zaman, santrafor oynadığı zaman takımın gol atmasında daha konsantre. '' dedi ve sözlerine şu şekilde devam etti:

''Beşiktaş’ın zorlu Şampiyonlar Ligi deplasmanlarında Beşiktaş öne geçtikten sonra skoru korurken rakipler muazzam baskı kuruyordu. Hatırlarsan Beşiktaş’ın İspanyol kalecisi Fabri, ayaklarını çok iyi kullanmakla beraber bazen de topu direkt Babel ve Cenk’in ortasına atıyordu. O toplar hep Beşiktaş’ta kalıyordu. Ve genelde Babel’in becerileriydi. Bu özellikleri sebebiyle bence Fatih Terim hoca geçen sene Galatasaray Şampiyonalar Ligi’ne katılırken bunu da beklediği için Babel’i istedi. Diagne ile Babel’in taktiksel zenginlik açısından Galatasaray’a katkı mücadelesini her şekilde Babel kazanır.''

YORUM YAZ