MENÜ

Ali Ece'den derbi yorumu: Ersun Yanal için son bölüm olabilir!

Fenerbahçe'de üst üste alınan puan kayıplarının ardından gözler 23. haftanın merakla beklenen karşılaşması Fenerbahçe - Galatasaray derbisine çevrildi. Gazetemiz yazarı Ali Ece, Fenerbahçe'nin Kadıköy'de olası bir yenilgiyle karşılaşma ihtmalini NTV'de yayınlanan 90+ programında değerlendirdi.

Süper Lig'de 22. haftada deplasmanda Ankaragücü'ne 2-1 mağlup olan Fenerbahçe'de gözler Galatasaray derbisine çevrildi. 23 Şubat Pazar günü Kadıköy'de oynanacak derbide Sarı -Lacivertli ekip 3 puan alarak şampiyonluk yarışına tekrar dahil olmak istiyor ve yenilmezlik serisini devam ettirmek istiyor.

Haberin Devamı

Fenerbahçe'nin olası bir yenilgide karşılaşılabilecek durumları değerlendiren Ali Ece, 'Yıllardır Kadıköy'de devam eden yenilmezlik serisi var. Bu sezon Ersun Yanal'ın en çok tartışılan dönemi. Beşiktaş derbisinden öncede böyleydi ama bu Beşiktaş derbisine benzemez. Çünkü yenilirsen şampiyonluktan artık tamamen kopuyorsun. Kötü gidişat var. Kötü gidişatın nedenleri saha dışı olarak açıklansa da ben buna saygı duysam da Fenerbahçe - Galatasaray derbisi saha dışını falan dinlemez. Ersun Yanal'ı bir şey yapması gerekiyor. Çünkü olası bir yenilgide bu sadece Fenerbahçe kariyerinin değil, üst düzey teknik direktörlük kariyerininde son maçı olabilir. Bence Ersun Yanal bu şekilde veda etmek istemeyecektir. ' yorumunu yaptı.

YORUM YAZ