MENÜ

Ali Ece: Quaresma'nın yerine kimi alacaksın?

Beşiktaş'ta ilginç bir gelişme yaşandı ve yönetim kurulundan çıkan kararla Ricardo Quaresma ve Cyle Larin, devre arası kampına dahil edildi. Yazarımız Ali Ece, Quaresma'nın geleceği hakkında konuştu!

Beşiktaş'ın sabah saatlerinde Antalya kampı kadrosuna Gökhan Töre, Tolgay Arslan, Tolga Zengin, Ricardo Quaresma, Cyle Larin, Vagner Love'ı dahil etmediği öğrenilmişti. Öğlen gerçekleşen yönetim kurulu toplantısında ise flaş bir karar alındı ve altı isimden ikisi olan Ricardo Quaresma ve Cyle Larin hakkında karar değiştirildi!

Haberin Devamı

Yönetim kurulu toplantısı kararına göre Quaresma ve Larin, Antalya kampı kadrosuna dahil edilirken resmi açıklama da geldi. Siyah-beyazlıların yaptığı açıklamaya göre Tolga, Gökhan, Tolgay ve Vagner Love kadroda yer almazken Quaresma ve Larin'in isimleri kadroda yer aldı.

Quaresma'nın geleceği hakkında değerlendirmelerde bulunan yazarımız Ali Ece, "Quaresma takıma asistleriyle büyük katkı sağlıyor. Quaresma'yı yollayıp maddi açıdan zorluklar yaşanan bu dönemde onun yerine kimi alacaksın?" yorumunda bulundu!

YORUM YAZ