MENÜ

Ali Ece, Mustafa Cengiz'in Kulüpler Birliği'ne tepkisini yorumladı!

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, Lokomotiv Moskova maçı öncesi Kulüpler Birliği'nin yaptığı açıklamaya tepki gösterdi. Yazarımız Ali Ece, bu kaosun en büyük sorumlusu Yusuf Namoğlu'dur dedi!

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, sarı kırmızılı takımın Lokomotiv Moskova ile oynadığı UEFA Şampiyonlar Ligi D Grubu beşinci hafta müsabakası öncesi basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Cengiz, Kulüpler Birliği'nde Galatasaray haricinde yer alan 17 takımın Merkez Hakem Kurulu'nun (MHK) Hüseyin Göçek ve Halis Özkahya kararı ile ilgili yaptığı açıklamaya ilişkin konuştu.

Haberin Devamı

"Biz 'VAR' uygulamasına karşı çıktık"

Kulüpler Birliği'nin kararını internetten öğrendiklerini belirten Mustafa Cengiz, "Böyle bir şeye ihtimal vermedik, dedikodu sandık. Biz ülkemizi temsil ediyoruz, bazılarına göre etmiyoruz. Galatasaray ve diğer takımlara Avrupa'da başarılar diliyoruz. Ülkeyi temsil yolunda böyle bir olay bizi şaşırttı. Bildiriyi gördük ve okuduğumuzda içeriğiyle uyuşmadığımızı gördük. Bildiri TFF'ye yönelik bir bildiri ve özünde bizim de karşı olduğumuz noktalar. Biz, VAR uygulamasına karşı çıktık. Biz VAR uygulamasında hakemlerin IFAB'in 2'nci maddesine göre gitmesini istedik, bu diğer takımların da lehine. VAR ile hakemler arasındaki görüşmelerin açıklamasını istedik" dedi.

Haberin Devamı

"Kaosun sebebi Yusuf Namoğlu'dur"

Mustafa Cengiz'in açıklamalarını değerlendiren yazarımız Ali Ece, " Bu tartışma büyürse kaosa dönüşür. Bu kaosun ana kaynağında MYK Başkanı Yusuf Namoğlu var." dedi!

YORUM YAZ