MENÜ

Ali Ece: "Karius mankenlikte çok daha başarılı olur!"

Misli Tv'de yayınlanan programda haftalık gündemi değerlendiren yazarımız Ali Ece dört büyüklerin bu haftalık performanslarını değerlendirirken çarpıcı açıklamalarda bulundu. Beşiktaş'ın kalecisi Karius'a seslenen gazetemiz yazarı Ali Ece, "Manken olsa daha başarılı olur." yorumunda bulundu.

18.haftası geride kalan Süper Lig'i gazetemiz yazarı Ali Ece 4 büyükler bazında değerlendirdi. İlk olarak Beşiktaş hakkında yorumlarda bulunan Ece, oyuncu kalitesinin yetersizliğinin Beşiktaş'ı bu duruma soktuğunu nitelendirirken Karius hakkında da çarpıcı yorumlarda bulundu. Ali Ece, "Hakikaten sormak istiyorum. Sivas'tan yediğin golü izlediğin zaman acaba benim yerime kalede direk dahi olsa o serbest vuruşun gol olmama ihtimali daha yüksek olurdu diye düşünüyor musun. Onu da düşünmüyorsan eğer neden kalecilik yapıyorsun hobi olarak mı?" yorumunda bulunurken Karius'a bir tavsiyede bulundu. Ali Ece Karius'a meslek değişikliğini önerirken, "Bence mankenlikte çok daha başarılı olacağını düşünüyorum." söyleminde bulundu.

Haberin Devamı

Galatasaray'ın ikinci yarıya iyi bir başlangıç yaptığını söyleyen Ali Ece, "İyi takviyeler yaptı Galatasaray gerçekten de. Tempoyu yükseltmeye başladı. Galatasaray'da halen sorun kolektif açıdan 60. dakikadan sonra fizik kondisyon seviyesinin birden düşmesi ve bu yüzden Galatasaraay'ın zorlanması." açıklamalarına yer verdi.

Fenerbahçe ve Vedat Muriç ile ilgili de yorumlarda bulunan Ece, "Ligde görülen kartların cezası ligde çekilsin. Türkiye Kupasında görülen kartların cezası kupada çekilsin. Onun dışında Vedat Muriç'ten muazzam bir performans. Sol ayaklı bir oyuncunun sağ ayağıyla böyle harika bir gol atması ve bununla beraber sağ ayağıyla da asist yapması." sözlerine yer verdi.

YORUM YAZ