MENÜ

"Galatasaray çok önemli bir fırsat kaçırdı"

Süper Lig'in 30. haftasında Galatasaray, Konya Büyükşehir Stadı'nda konuk olduğu Atiker Konyaspor'la golsüz berabere kaldı. Sarı-kırmızılılar, Ligde Medipol Başaakşehir'in puan kaybettiği haftada liderlik şansını kaybetti. Fanatik Gazetesi yazarı Ali Ece, Tivibu Spor'da yayınlanan 'Orta Nokta' programında karşılaşmayı değerlendirdi.

Galatasaray, Konya Büyükşehir Stadı'nda konuk olduğu Atiker Konyaspor'la golsüz berabere kaldı. Sarı-kırmızılılar, Süper Lig'de Medipol Başaakşehir'in puan kaybettiği haftada liderlik şansını kaybetti. Fanatik Gazetesi yazarı Ali Ece, Tivibu Spor'da yayınlanan 'Orta Nokta' programında karşılaşmayı değerlendirdi.

Haberin Devamı

Ali Ece Kostas Mitroglou performansı için ''Kostas Mitroglou Galatasaray'a hareketlilik getirdi daha etkili oldu dedi. Gezerek oynadı, dönerek yaptığı iki tane üst üste Zidane çalımı yaptığı hareket getirdi takıma ama bence zaten böyle ceza alanı içinde dar alanda ustalık istenilen bir maçta Kostas Mitroglou daha fazla dakika almalıydı. İcabında Diagne'yi oyundan almalıydı Fatih Terim Hoca.'' dedi.

Johan Elmander ve Necati'nin saha içi uyumuna değinmeden geçemeyen Ali Ece ''Elmander ve Necati tam anlamıyla ying yang gibiydi yani birbirini tamamlayan işte felsefede diyalektik dediğimiz zıt gözüken birisi uzun boylu fizikli çok çalışan Elmander, diğeri en fizik olarak güçlü gözüktüğü dönemde bile fiziği nedeniyle eleştirilmiş ama top tekniği çok iyi ayak içi çok iyi olan Necati.'' sözlerini söyledi.

YORUM YAZ