MENÜ

Ali Ece: Fenerbahçe için Mehmet Ekici bir, Valbuena iki!

Süper Lig'in 17. haftasında Fenerbahçe, deplasmanda karşılaştığı Antalyaspor'la golsüz berabere kaldı. Sarı-lacivertliler tarihinde ilk kez Süper Lig'in ilk yarısını düşme hattında tamamladı. Fanatik Gazetesi yazarı Ali Ece, Tivibu Spor'da yayınlanan 'Orta Nokta' programında Fenerbahçe forması giyen Valbuena ve Mehmet Ekici'nin performanslarını değerlendirdi.

Fenerbahçe, deplasmanda karşılaştığı Antalyaspor'la golsüz berabere kaldı ve tarihinde ilk kez Süper Lig'in ilk yarısını düşme hattında tamamladı. Fanatik Gazetesi yazarı Ali Ece, Tivibu Spor'da yayınlanan 'Orta Nokta' programında Fenerbahçe forması giyen Valbuena ve Mehmet Ekici'nin performanslarını değerlendirdi.

Haberin Devamı

Fenerbahçe' Valbuena ve Mehmet Ekici'nin çok önemli oldukların ifade eden Ali Ece, "Ersun Yanal çok iyi biliyor ki; Mehmet Ekici bir, Valbuena iki. Ama Valbuena'yı yaştan dolayı sürekli 90 dakika oynatamayacağın için iç sahada çok önemli bir oyuncu. Valbuena'ya Mehmet Ekici'ye çok iyi bakacaklar, antrenman programları özel olacak." dedi.

Fenerbahçe'nin Mehmet Ekici'ye çok ihtiyacı olduğunu ifade eden Ali Ece, "Fenerbahçe'nin saha içinde Mehmet Ekici'nin liderliğine ihtiyacı var. Fizyoterapistler Mehmet Ekici adım adım izleyecek. Mehmet Ekici Fenerbahçe için en değerli oyuncu şuan itibariyle. İlk kez üst üste üç maç oynadı. Hiçbir şey olmadı." dedi.

YORUM YAZ