MENÜ

Ali Ece: Ersun Yanal'ın beğendiği bir oyun için...

Fenerbahçe, Süper Lig'in 2. haftasında Medipol Başakşehir'e konuk oldu. Sarı-lacivertliler, 1-0 geriye düştüğü maçta rakibini 2-1'lik skorla mağlup etmeyi başardı. NTV'de yayınlanan 90+ programında konuşan yazarımız Ali Ece, Medipol Başakşehir - Fenerbahçe karşılaşmasını değerlendirdi.

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig 2019-2020 Cemil Usta Sezonu'nun 2. haftasında Medipol Başakşehir'le karşı karşıya geldi.

Haberin Devamı

Sarı-lacivertliler, 1-0 geriye düştüğü maçta rakibini 2-1'lik skorla mağlup etmeyi başardı.

NTV'de yayınlanan 90+ programında konuşan yazarımız Ali Ece, Medipol Başakşehir - Fenerbahçe karşılaşmasını değerlendirdi.

Fenerbahçe'nin bu galibiyete aldanmaması gerektiğini ifade eden Ali Ece, "Sadece Luiz Gustavo değil, hem sol bek hem de sol stoper oynayabilecek bir oyuncu lazım. Dirar sol bekte bu kadar iyi oynuyorsa sağda iki katı iyi oynar. Onu da hatırlayalım." dedi.

Fenerbahçe'nin iyi bir skor aldığını ifade eden Ali Ece, Ersun Yanal'ın maç sonunda yaptığı "Kazandık ama oyunu beğenmedim" açıklamasına değindi. "Fenerbahçe'nin Ersun Yanal'ın beğendiği bir oyunu oynaması için geri dörtlünün dördünün de asıl yerlerinde oynaması gerekiyor" dedi.

Haberin Devamı

Fenerbahçe'nin transfer gündeminde yer alan Luiz Gustavo hakkında değerlendirme yapan Ali Ece, "Marsilya'da stoperde oynadığı zaman orta sahanın kalitesi yarıya düştü. Orta sahada oynadığı zaman savunmanın kalitesi yarıya düştü. Gustavo ikisinde de iyi verim alınabilecek bir oyuncu ama aslen defansif orta saha." dedi.

YORUM YAZ