MENÜ

Ali Ece: Beşiktaş taraftarında büyük hayal kırıklığı var

Süper Lig'de 2. haftanın sonuna gelindi. Beşiktaş, geride kalan 2 haftada bir mağlubiyet bir galibiyet aldı. NTV'de yayınlanan 90+ programında konuşan yazarımız Ali Ece, Beşiktaş'ın yeni transferi Nkoudou'nun performansı hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig 2019-2020 Cemil Usta Sezonu'nda geride kalan 2 haftada bir mağlubiyet, bir de galibiyet aldı.

Haberin Devamı

NTV'de yayınlanan 90+ programında konuşan yazarımız Ali Ece, Beşiktaş'ın yeni transferi Nkoudou'nun performansı hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Beşiktaş'ın yeni transferi Nkoudou'nun oyuna girer girmez Lens'ten beklenen çalımı attığını ifade eden Ali Ece, "Nkoudou’nun maç eksiği var Lens’in maç fazlası var taraflar nezdinde. Çünkü öyle büyük hayal kırıklığı ki.. Fenerbahçe - Manchester United maçından sonra kim istemez Lens’i kendi takımında? Ama şu bir senedir ki Lens’i kim ister takımında?" dedi.

Beşiktaş taraftarının Nkoudou konusunda heyecanlanmasının çok normal olduğunu ifade eden Ali Ece, "Beşiktaş’ta yıllardır Babel - Quaresma ikilisi Cenk Tosun ortada, Talisca arkalarında orada Beşiktaş tarihinin en büyük başarılarından bir tanesi geldi. O parçalar tek tek gitmeye başladığı zaman, aralarındaki verim de onları büyütüyordu. Mesela Cenk Tosun Babel’le, Babel de Cenk Tosun’la Quaresma Talisca ile daha verimli oluyordu. On üzerinden sekizlik oynuyorsa dokuzluk oluyordu. Şimdi Abdullah hocanın bir kere istediği görüntü... Nkoudou'yu bağlantı oyuncusu olarak düşünüyor. Topla hızlı çıkışı, boşluk bulunca gidişi falan." ifadelerini kullandı.

YORUM YAZ