MENÜ

"Beşiktaş taraftarının çok özleyeceği tipte bir gol"

Beşiktaş, Süper Lig'in 32. haftasında sahasında Aytemiz Alanyaspor'la karşı karşıya geldi. Siyah-beyazlılar maçı 2-1'lik skorla kazandı. Tivibu Spor'da yayınlanan 'Orta Nokta' programında konuşan yazarımız Ali Ece, Beşiktaş'ın galibiyetini yorumladı.

Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında Beşiktaş, sahasında Aytemiz Alanyaspor'la karşı karşıya geldi. Siyah-beyazlılar maçı 2-1'lik skorla kazandı.

Haberin Devamı

Tivibu Spor'da yayınlanan 'Orta Nokta' programında konuşan yazarımız Ali Ece, Beşiktaş'ın galibiyetini yorumladı.

Queresma'nın gol vuruşunun çok güzel olduğunu söyleyen Ali Ece, "Onu dışında bence atılan ilk gol, boş kaleye de gözükse kolektif açıdan takım göl. Beşiktaş, öre öre geliyor, o gol 'Şenol Güneş Takımı' golü. Yani Beşiktaş taraftarının en çok sevdiği ve belki en çok özleyeceği tipte gol.''

''Gol'ün son vuruşu Adem Ljajic için çocuk oyuncağı ama Adem Ljajic yine maçta bütün kreatif özelliklerini, top ayağına gelince bu ligde ne kadar farklı işler yapabileceğini bir kez daha gösterdi. Ama tabi kafalarda şu soru var 'Niye hala Adem Ljajic'in satın alma zorunluluğundaki bonservis zorunluluğu ödenmedi?' Şimdi bu da bir huzursuzluk yaratıyor.'' yorumlarını yaptı.

YORUM YAZ