MENÜ

Alexander Milosevic'ten İbrahim Üzülmez ve Beşiktaş için flaş sözler!

Beşiktaş'ın Ocak 2015'te kadrosuna kattığı fakat beklenen verimi alamadığı için geçtiğimiz aralık ayında sözleşmesini feshettiği Alexander Milosevic, İsveç basınına gündem yaratacak açıklamalarda bulundu.

Alexander Milosevic'ten İbrahim Üzülmez ve Beşiktaş için flaş sözler!

Beşiktaş'ın Ocak 2015'te kadrosuna kattığı fakat beklentileri karşılayamadığı için geçtiğimiz aralık ayında sözleşmesini feshettiği Alexander Milosevic, İsveç basınına çok çarpıcı açıklamalar yaptı.

Siyah Beyazlı kulüpteyken sırasıyla Hannover 96, Darmstadt ve son olarak da Çaykur Rizespor'a kiralanan Mitrovic, Türkiye ve Beşiktaş günlerine ilişkin bir hayli konuşulacak ifadeler kullandı.

"NİYE OYNAMADIĞIMI BİLMİYORUM"

Her antrenmanda çok iyi çalıştığını vurgulayan İsveçli stoper, "Benim Türkiye'de oynamadığımı ve kötü olduğumu söyleyebilirsiniz. Ancak Rizespor'dayken İbrahim Üzülmez geldi ve bana hiç iyi davranmadı." ifadelerini kullandı.

Üzülmez'in kaybettikleri ilk maçtan sonra kendisiyle hiç konuşmadığını söyleyen AIK Solnalı futbolcu, "İnanın ne olduğunu ben de bilmiyorum. Arkadaşlarım yanıma gelip 'Ne oldu? Kesinlikle bir şey yapmış olmalısın.' diyorlardı. Oysa ben her antrenmanda çok çalışıyordum." şeklinde konuştu.

BEŞİKTAŞ İÇİN İLGİNÇ YORUM

"İsveç'te her zaman sorunlarımızı antrenörlerimizle konuşmamız gerektiği söylenir." diyen Milosevic, "Beşiktaş'ta ise önce teknik direktörün yardımcısına danışmanız gerekiyordu. Eğer başkan tesislere uğramışsa arkasında muhakak 8 araba ve 5 adam olurdu. Türkiye'de işler bu şekilde yürüyor." yorumunu yaptı.

Beşiktaş'ın yıldızları dünyanın en önemli oyuncuları arasında


Adı Beşiktaş ve Fenerbahçe'yle anılan Arjen Robben hakkında flaş açıklama

Haberin Devamı
YORUM YAZ