MENÜ

Alex yok, Emre var

Sakatlığı bulunan Kaptan Alex, Trabzon deplasmanına götürülmedi. İstanbul'daki ilk maçta Zokora ile tartışan Emre Belözoğlu'nun ise bugünkü zorlu 90 dakikaya ilk 11'de başlaması bekleniyor

Alex yok, Emre var

Sarı-Lacivertliler, günlerdir konuşulan Trabzon deplasmanına, Kaptan Alex de Souza’dan yoksun gitti. Sezonu kapattığı bildirilen Brezilyalı yıldız, Avni Aker’deki zorlu 90 dakikada forma giyemeyecek. Süper Final’in ilk maçında, iki takımın Kadıköy’deki mücadelesinde, Zokora ile yaşadığı tartışma nedeniyle uzun süre gündemi meşgul eden Emre Belözoğlu’nun ise bugünkü karşılaşmaya ilk 11’de başlaması bekleniyor. Emre, Zokora’ya sarfettiği sözler nedeniyle önce 2 maç ceza almış, ardından Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu tarafından buna ek olarak 1 resmi karşılaşmadan daha men cezasına çarptırılarak toplam 3 resmi müsabakada yeşil sahalardan uzak kalmıştı. Sarı-Lacivertli ekibin kurmaylarının, gergin geçmesi beklenen karşılaşma öncesi, milli oyuncuyu sakin olması ve tahriklere kapılmaması konusunda uyardığı öğrenildi.

Haberin Devamı

Stoch orta sahaya

Bu arada Alex’in yokluğunda, Fenerbahçe orta sahasında Miroslav Stoch’un görev yapması bekleniyor. Slovak yıldızın boşalttığı sol açıkta ise büyük ihtimalle Caner Erkin görev yapacak. Sakat olan Senegalli golcü Moussa Sow’un yerine ise teknik direktör Aykut Kocaman’ın, Henri Bienvenu’yü oynatmayı planladığı belirlendi.

YORUM YAZ