MENÜ

Alex Telles 15 milyon Euro!

PSG, Alex Telles için Galatasaray'a tam 8 milyon Euro teklif etti. Sarı-Kırmızılılar ise bu teklifi geri çevirip, 15 milyon Euro talep etti. İnter de devreye giriyor...

Alex Telles 15 milyon Euro!

Galatasaray’ın başına talih kuşu kondu... Sarı-Kırmızılılar, PSG’den Alex Telles için gelen 8 milyon Euro’luk teklifi geri çevirdi.

Adı uzun süredir Avrupa’nın devleriyle anılan Brezilyalı futbolcuya gelen üst üste teklifler sonrası, yönetimin iştahı iyice kabardı. Fransız kulübünden tam 15 milyon Euro talep edildiği öğrenildi. PSG ise düşünmek için süre istedi. Tam da bu gelişmeler yaşanırken, İnter’in devreye girmeye hazırlandığı bildirildi. Bugün iki kulüp yöneticileri arasında gerçekleşecek görüşmede, Telles konusunun da masaya yatırılması bekleniyor.

Alternatifi de hazır

22 yaşındaki futbolcu ise transfer dedikodularına kafasını takmayıp, çalışmalarına aynı hırsla devam ediyor. Brezilyalı sol bek, kulübün teklifleri kabul etmesi halinde bir başka Avrupa devine gitmeye hazır görünüyor. Telles’in Galatasaray’dan ayrılması halinde, Sarı-Kırmızılılar sol bekte yeni transfer Lionel Carole ile yola devam edecek.

Metin Karabaş

Haberin Devamı
YORUM YAZ