MENÜ

Alex Teixeira da Cim Bom'a geliyor!

İstanbul'da Galatasaraylı yöneticilerle görüştüğü ortaya çıkan Rumen hoca, FANATİK'e konuştu, hakkındaki Cim Bom'a dönüş iddialarını yalanlamadı, üzerine bir de bomba patlattı: Takımımdaki (Shakhtar) Alex Teixeira hakkında bilgiler verdim.

Alex Teixeira da Cim Bom'a geliyor!

Son 2 sezon elde edilen şampiyonluğun bu kez kaçması, sistemin bir türlü oturmaması ve taraftarın ortaya konan futboldan duyduğu büyük rahatsızlık Sarı-Kırmızılı camiada Mancini’nin tartışılır hale gelmesine yol açtı. Galatasaray’da hoca adayları düşünüldüğünde ise ilk sıraya Lucescu tırmandı. İlk Türkiye macerasında Aslan’ı çok sıradan bir kadroyla şampiyon yapan Rumen teknik adamın, “Başkan’da numaram var, istediği zaman arar” mesajı ise transfer haberlerini daha da güçlendirdi. Tüm bu hareketlilik içinde Lucescu’nun önceki gün İstanbul’a gelip bazı yöneticilerle görüştüğünün ortaya çıkması, Sarı-Kırmızı taraftarları heyecanlandırdı.

‘Evet, eşimle geldik’


Ve muhtemel Mancini ayrılığı sonrasında Aslan’ın en güçlü hoca adayına FANATİK ulaştı... 2004’ten bu yana Ukrayna’da çalışan Mircea Lucescu, kısa tatili fırsat bilip eşiyle beraber İstanbul’a geldiklerini söyledi ve ekledi:

İşte Luce’nin sözleri...


“Galatasaraylı yöneticilerle görüştüm. Alex Teixeira ile ilgilendiklerini belirttiler, ben de bilgi verdim” ifadelerini kullandı. Lucescu’ya sorduğumuz, “Başka bir şey görüşmediniz mi?” sorusuna gelen, “Başka konularla ilgili bir şey söyleyemem” sözleri ise şifre niteliğindeydi. Çünkü Luce’nin, yalanlamak ya da “Yok öyle bir şey” demek yerine açık kapı bırakması, Cim Bom ile flörtün sürdüğü şeklinde yorumlandı.

Müthiş yetenek

Lucescu’nun 20 yaşında Vasco da Gama’dan 6 milyon Euro’ya (18 milyon TL) transfer ettirdiği Alex Teixeira, birçok Avrupa takımının listesinde. Sözleşmesi 2018’de bitecek 24 yaşındaki futbolcunun Avrupa’ya çok sıcak baktığı biliniyor. Kendisini Shakhtar’a getiren Lucescu’nun Galatasaray’a transferi, genç orta sahanın Aslan’a gelişinde de büyük koz olabilir. Rumen hocanın öğrencisi için Sarı-Kırmızılı yöneticilere, “Düşünmeden alın” yanıtını verdiği gelen haberler arasında.

Çağrı Davran

Haberin Devamı
YORUM YAZ