MENÜ

Alex şoku!

Sakatlığı tamamen iyileşmeden Beşiktaş derbisinde forma giyen Brezilyalı'dan kötü haber geldi. Fener'in kaptanı sol bileğindeki sorun nedeniyle sezonu kapattı.

Alex şoku!

Süper Final’in kırılma maçlarından biri olan Trabzonspor-Fenerbahçe mücadelesi öncesi Sarı-Lacivertli ekipte büyük şok yaşanıyor. Kanarya’nın final haftalarındaki en önemli silahı olan Alex de Souza sezonu kapattı! Galatasaray derbisinde sol bileğinden sakatlandıktan sonra tam iyileşmeden Beşiktaş’a karşı forma giyen Brezilyalı’nın, yarınki Trabzonspor ve önümüzdeki hafta oynanacak Galatasaray mücadelelerinde forma giyemeyeceği ortaya çıktı. Alex’in sakatlığı tam olarak iyileşmeden Beşiktaş karşılaşmasında forma giymesinin, sakatlığı üzerinde olumsuz etki yarattığı tespit edildi. Brezilyalı oyuncu yaşadığı şok sonrası büyük üzüntü yaşarken, teknik direktör Aykut Kocaman da yeni alternatifler üzerinde düşünmeye başladı.

Sow da sezonu kapatmıştı


Sarı-Lacivertli ekipte Süper Final’in ikinci haftasında oynanan Galatasaray derbisinde de Moussa Sow sakatlanmış ve sezonu kapatmıştı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ