MENÜ

Alex Ferguson futbol ile uyandı

Efsane menajer Sir Alex Ferguson, beyin kanamasından dolayı geçirdiği ameliyatın ardından uyandı. 76 yaşındaki Ferguson'ın ilk sorusu ise oğlunun çalıştırdığı Doncaster Rovers takımının oynadığı karşılaşmanın sonucu oldu.

Alex Ferguson futbol ile uyandı

Beyin kanaması geçiren ve tedavisi yoğun bakımda devam eden Manchester United’ın efsane menajeri Alex Ferguson, kendine gelir gelmez ailesine sorduğu ilk soru futbol ile ilgili oldu.

İngiliz basınında yer alan haberlere göre İskoç teknik adam, geçirdiği ameliyatın ardından ailesiyle bir konuşma gerçekleştirirken, oğlu Darren Ferguson’un teknik direktörlüğünü yaptığı Doncaster Rovers’ın Wigan Athletic ile oynadığı maçın skorunu sordu. 76 yaşındaki Ferguson’un sorduğu karşılaşmada ise oğlunun ekibi sahadan 1-0 yenik olarak ayrılmıştı.

Finali izlemek istiyor

Salford Royal Hastanesi’nde tedavi gören ‘Sir’ ünvanlı Alex Ferguson’un, durumunun iyiye gittiği ve oldukça neşeli olduğu doktorlar tarafından aktarıldı. Öte yandan 26 Mayıs’ta Ukrayna’nın başkenti Kiev’de oynanacak Şampiyonlar Ligi finalini de stadyumdan izlemek istediği öğrenilen başarılı futbol adamına, böyle bir şeyin gerçekleşmesinin imkansız olduğu ve tamamen iyileşmesi gerektiği söylendi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ