MENÜ

Alex de Souza: Asla Galatasaray ve Beşiktaş'ı çalıştırmam

Fenerbahçe'nin eski oyuncularından Alex de Souza, Fabio Luciano, Mehmet Aurelio ve Can Arat HDİ Sigorta’nın düzenlediği bir söyleşiye katıldı. Alex de Souza, "Beşiktaş veya Galatasaray'da teknik direktörlük yapar mısınız?" sorusuna, ''Beşiktaş ve Galatasaray taraftarı bana hep saygı gösterdiler, çok teşekkür ederim ama onların takımlarını asla çalıştırmam.'' cevabını verdi.

Alex de Souza: Asla Galatasaray ve Beşiktaş'ı çalıştırmam

Alex de Souza, Mehmet Aurelio ve Fabio Luciano, HDİ Sigorta’nın düzenlediği panele katıldı. İkiliyi dinlemek için birçok kişi hazır bulundu. Alex, geride kalan derbiyle ilgili yaptığı yorumda, “Derbi, Başakşehir yenilince Galatasaray için çok daha değişik bir anlama bürünmüştü. Daha baskılı oynayacakları düşünülüyordu. Fenerbahçe geri düştü ama mücadeleyi bırakmadı. Taraftarlara sorarsak, mücadeleden memnundur diye düşünüyorum” dedi.

Haberin Devamı

Alex de Souza: Asla Galatasaray ve Beşiktaşı çalıştırmam

‘Galatasaray ve Beşiktaş olmaz’

Alex, Galatasaray ve Beşiktaş taraftarlarının kendisine büyük saygı gösterdiğini söyleyerek, “Onlara teşekkür ederim ama asla bu takımlarda görev almam” diye konuştu. Ali Koç, daha önce, “Alex, Luciano ve Deivid, Brezilya’da bizim için oyuncu izliyor” demişti. Ancak Alex de Souza, “Şu anda öyle bir görevimiz yok. Oyuncu izleme görevimiz yok. Aziz Yıldırım Brezilyalı oyuncularla ilgili destek isteseydi yardımcı olacağımız gibi, Ali Koç’a da istediğinde yardımcı olabiliriz” ifadelerini kullandı.

Yusuf Dursun

YORUM YAZ