MENÜ

Alemin kralı geliyor!

Dünyanın en iyi oyun kurucuları arasında gösterilen Deron Williams ailesi ile birlikte New York'tan bugün İstanbul'a geliyor. Taraflı-tarafsız tüm sporseverlerin merakla beklediği Amerikalı süperstar, saat 17.10'da Atatürk Havalimanı'nda olacak

Alemin kralı geliyor!

NBA’deki lokavt nedeniyle gözünü dünyanın en iyi basketbolcularına çeviren Beşiktaş, daha önceden anlaştığı Deron Williams’a kavuşuyor. Birçok takımı peşinden koşturan ancak başkan Yıldırım Demirören ve yönetici Şeref Yalçın’ın cazip teklifine de ‘hayır’ deyemeyen D-Will, bugün saat 17.10’da ailesiyle birlikte İstanbul Atatürk Havalimanı’nda olacak. Her fırsatta Siyah-Beyazlı taraftarlar kadar kendisinin de heyecanlı olduğunu söyleyen tecrübeli oyuncu, “Beşiktaş formasıyla büyük başarılara imza atacağım. Bir an önce idmanlara ve maçlara çıkmak istiyorum” diye konuşmuştu. Taraflı-tarafsız herkesin merakla beklediği Williams için yoğun güvenlik önlemleri de alınacağı öğrenildi. 27 yaşında ve 1.91 metre boyundaki yıldız basketbolcu, Beşiktaş’tan senede yaklaşık 5 milyon Dolar alacak.

Haberin Devamı

En çok Ataman’ı sevindirdi

M-Oil ile Milan Petrol’ün sponsorluğunda takıma kazandırılan başarılı basketbolcunun resmen Kartal olması şüphesiz en çok Siyah-Beyazlılar’ın antrenörü Ergin Ataman’ı sevindirdi. Transferden ötürü Demirören ve Yalçın’a özellikle teşekkür eden Ataman’ın, “Deron sayesinde hem Türkiye’de hem de Avrupa’da adımızdan söz ettireceğiz. Çok kaliteli bir kadro kurduk” dediği öğrenildi.

YORUM YAZ